Tennstopet Grill

3,4
13 betyg
Restaurang
Hemsida
Tennstopet Grill
3,4
13 betyg
Hemsida

Anrika Tennstopet fick under hösten 2020 tillökning i form av bakfickan Tennstopet Grill på Odengatan. Lokalen rymmer 70 gäster i tre etage, med en stor bar vid fönstren mot gatan. På menyn hittar man kött-, fisk- och skaldjursrätter samt några av Tennstopets välkända klassiker.

Föreslå ändringar

Recensioner av Tennstopet Grill

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jan 2023

En riktigt härlig lokal där man vill sitta länge och dricka många glas. Lunchen är vällagad och lagom stor meny som erbjuder nått för alla. Maten är god och vällagad, inga nya smaksensasioner, men det måste man väl inte alltid ha. Det kä... Visa hela »

13 sep 2023

Mycket bra lunch i en otroligt trevlig lokal. Passar alla typer av sällskap vill jag påstå.

9 maj 2023

Vi var här 15 personer och åt middag en lördagkväll vid kl 21.00. Restaurangen var blandad med både middagsgäster men även dryckesgäster.

Vi beställde varsin dirty martini som var magiskt, krämig och god. Efterföljt av maaagiska fö... Visa hela »

15 maj 2021 · Uppdaterad

Bara testat köttbullarna och ceasarsalladen än så länge men de håller en bra nivå. Trevligt ställe såväl ute som inne.

14 feb 2021

Solid utveckling av Tennstopet. Personalen är proffs och maten är väldigt god. Likt Tennstopet blir det nog många återbesök.

3 feb 2021

Anrika Tennstopet öppnade nyligen en bakficka i lokalerna intill den gamla restaurangen. Dock skulle jag inte kalla det en bakficka, den här delen är lyxigare och modernare. Matsalen är cool och har en New York-brasserie-känsla och jag älskar det!

Maten är... Visa hela »

23 aug 2023

Halstrad råbiff med kryddsmör utan rödbetor eller äggula. Smakade mest rå färdighamburgare från ICA. Sällskapet var dock nöjd med Entrecoten. Ljudnivån var på PUB-nivå. Nej, detta gör jag inte om

5 dec 2021

Kvaliteten inte i nivå med prisklassen. Får in en raw entrecôte när jag beställde medium raw. Tallriken kommer tillbaka utan garnityr. Sällskapets röding serveras med 2x2 cm stora sidfläskbitar, oätliga. Erbjuds kaffe som kompensation. Hänvisar ti... Visa hela »

3 okt 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Service ok, missade en drinkbeställning men annars bra. Beställde biffen för 2, stor besvikelse. Kött inte i nivå med mycket fett, senor och saknad krydda. Vännen beställde ribeye, var bra.

25 mar 2021

Mycket god mat och i stort trevlig personal.
Dock skulle tydliggöras att restaurangen tillåter hundar, vilket omöjliggör fler besök.

11 mar 2023
23 aug 2021
29 jan 2022