Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tezukuri sushi

3,0
15 recensioner
Tezukuri sushi

En ny stjärna på den stockholmska sushihimlen är enligt många det lilla stället i lugna Hammarby sjöstad. Här finner man Tezukuri sushi där det bästa serveras från det japanska kökets läckerheter. Som ett litet guldkorn precis utanför tullarna har många redan hittat hit på grund av dess goda rykte. Till bra priser får man en gedigen meny där både havets alla godsaker blandas med vegetariska alternativ och fräscha små sallader ingår.

Användarbilder på Tezukuri sushi Visa alla

  • Lägg till bild
  • Spider Roll (friterad sushi) – Bild från Tezukuri sushi av Peter B.
  • Bild från Tezukuri sushi av Matilda L.
  • Bild från Tezukuri sushi av Matilda L.
  • Bild från Tezukuri sushi av Mythu L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 apr 2020

Sushirestaurang precis vid Hammarbykanalen. 30-talet platser inomhus. 10-talet bord på uteserveringen längst med vattnet. Ganska stimmig lokal. God sushi.

17 jan 2019

Första 20 gångerna var jag frälst. BÄSTA sushin i världen. Sen försvann sushikocken och jag möttes av en ointresserad och trött sushi. En gång var det ISkallt, en annan gång endast ok (men ändå inte), en tredje gång så krä... Visa hela »

19 aug 2018

Jättegod sushi. Åt en spicy tuna och en tempuraräka maki. Så gott! Chilimayon är suverän. :)
Var ett tag sedan jag var där, så vet inte hur det är nu, men dom verkar ha bytt ägare enligt nedan recensioner. Jag får prova igen, och uppda... Visa hela »

17 jan 2020

Ett av de absolut bästa sushi-ställena i Sthlm enligt min mening. Gav sushi en helt ny mening för mig 😍 Alltid gott, alltid fräscht, bra service från trevlig personal. Svårslaget! En riktig favorit. Det ligger dock lite dåligt till, inte så ofta man svä... Visa hela »

31 mar 2019

Har varit här så många gånger men nu var det ett tag sedan. 1 år sedan. Det var länge sen de bytte ägare och jag håller med om att det var så mycket bättre förr! Har hört från många i min närhet att de också tyc... Visa hela »

21 aug 2019

Bästa sushi restaurangen i Stockholm!
Menyn är fullspäckad av olika sorters sushi, asiatiska förrätter och varmrätter! Lika gott som snyggt upplagt. Väldigt mysigt vid vattnet i Hammarby sjöstad, trevlig personal som tar hand om en och en underbar upplevel... Visa hela »

7 sep 2014

Nej vad är det som har hänt?

Hur kan det ha blivit så här med nya ägare. Vill man inte försöka upprätthålla det goda namnet och ryktet om riktigt bra sushi?

Nu har jag gett de nya ägarna fler chanser än jag hade gett nå... Visa hela »

6 feb 2021

Deras vegetariska sushi är knappt värd namnet. Blev besvikna när vi lyfte på locket på hämtlådan. Rullarna var kompakta, grå och tråkiga. Nigiribitarna var otroligt fantasilösa med någon slags röksmak. Rekommenderas ej!

11 aug 2020

Översätt till svenska »

Very bad experience! We went there for dinner based on suggestions on the net. Everything was mess. No toilet papers in toilets. The tables were not clean at all. The presentation of the dishes were awful. The taste of sushi rolls were normal.
There were two dogs hanging around in the restuarant... Visa hela »

11 jun 2016

Svindyrt, lite mat och sjukt otrevlig personal. Aldrig igen!

24 jun 2019

Mitt företag är grannar med Tezukuri nere i Sjöstan. Jag har nog ätit deras mat 500 ggr under de tio år vi suttit bredvid dem. Jag tycker de tidigare ägarna var grymma men de nuvarande är faktiskt snäppet ännu bättre. Så serviceinriktad och fl... Visa hela »

4 jul 2018

Maten :Degig fritering istället för frasig.
Personalen:Lojt bemötande istället för välkomnande.
Anglagande istället för inkännande när jag lämnade mat som i mitt tyckande var äcklig.
Inget toapapper, gästen förvän... Visa hela »

5 jun 2017

Toppsushi för att vara en kvarterskrog, trevlig personal som ansträngde sig för att alla skulle få plats.

28 jul 2018

Inte speciellt god sushi. Dålig service
Bättre när de gamla ägarna drev restaurangen!

7 mar 2018

Supergod sushi och trevlig personal

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.