På Mälarpaviljongens syskon tvärsöver gatan kombineras grön, glutenfri och främst ekologisk street food med sommardrinkar och eko-vin i solen. Här kan man bland annat testa The Green Queens egna kallpressade juicer eller plocka upp en picknick till parken.
The Green Queen hämtar inspiration från Los Angeles och New York och tar med sig hälsotrenden till annars ganska köttiga Kungsholmen. Delin, som egentligen är en kombination av café, restaurang och bar, satsar på ”clean food” – mat utan raffinerat socker. Här används främst sojamjölk och mandelmjölk istället för vanlig mjölk, och allt som serveras är glutenfritt. Det gäller även brödet, som kommer från ett bageri på andra sidan bron. Glöm dock dieter eller hardcore-tänk; tanken är att servera ”matiga” rätter och även en hel del treats såsom raw-choklad.
Allt från lunch till middag och drinkar finns att hitta i utbudet. På menyn står bland annat fullspäckade bovetewraps, vegoburgare, quinoasallader och grillad quesadilla, men också lättare alternativ som chiapudding eller kallpressade juicer gjorda på färskvaror. Uteserveringen har plats för 90 personer, annars kan maten hämtas med ner till Mälarpaviljongen vid vattnet eller som en take away för den som ska till parken. Kvällstid står själva baren öppen med bland annat glutenfri öl, Fairtrade-vin och pitchers spetsade med ekologisk vodka. Efter stängning är det bara att fortsätta festen nere på Mälarpaviljongen.