The Green Queen

4,2
6 betyg
$-$$
Hälsoinriktad restaurang
The Green Queen
4,2
6 betyg

Mälarpaviljongens somriga syskon tvärs över gatan kombineras grön, glutenfri och främst ekologisk street food med sommardrinkar och eko-vin i solen. Här kan man bland annat testa The Green Queens egna kallpressade juicer eller plocka upp en picknick till parken. 

The Green Queen hämtar inspiration från Los Angeles och New York och tar med sig hälsotrenden till annars ganska köttiga Kungsholmen. Delin, som egentligen är en kombination av café, restaurang och bar, satsar på ”clean food” – mat utan raffinerat socker. Här används främst sojamjölk och mandelmjölk istället för vanlig mjölk, och allt som serveras är glutenfritt. Det gäller även brödet, som kommer från ett bageri på andra sidan bron. Glöm dock dieter eller hardcore-tänk; tanken är att servera ”matiga” rätter och även en hel del treats såsom raw-choklad.

Allt från lunch till middag och drinkar finns att hitta i utbudet. På menyn står bland annat fullspäckade bovetewraps, vegoburgare, quinoasallader och grillad quesadilla, men också lättare alternativ som chiapudding eller kallpressade juicer gjorda på färskvaror. Uteserveringen har plats för 90 personer, annars kan maten hämtas med ner till Mälarpaviljongen vid vattnet eller som en take away för den som ska till parken. Kvällstid står själva baren öppen med bland annat glutenfri öl, Fairtrade-vin och pitchers spetsade med ekologisk vodka. Efter stängning är det bara att fortsätta festen nere på Mälarpaviljongen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Recensioner av The Green Queen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Hur har jag missat detta ställe som ligger 10 min promenad ifrån mig? Stor uteservering, mysigt inne och ett brett utbud av mat, fika och dryck. Denna gång var vi bara här och fikade, men ser fram emot nästa besök

Gott och vegetariskt!
Fint inrett.
Rimligt lunchställe men inget speciellt. Mälarpaviljongen rakt över gatan är ju uppenbarligen ett roligare alternativ när solen skiner. Inte imponerad av personalen, de verkade mer som om de ville att vi skulle vända i dör...

Fantastiskt ställe värt en omväg!
Roliga vegetariska streetfood rätter på menyn. Men glöm för all del inte att prova någon av läskerna i kylen.

ÄNTLIGEN, var har The Green Queen varit hela mitt liv? Och varför varför bor jag inte på Kungsholmen. En mening jag aldrig trodde jag skulle skriva. Jag är så mycket Söder att det blir pinsamt ibland men jag älskar att Stockholms alla öar har någo...

Amazing mat! Min pojkvän som älskar kött vart total imponerad av hur gått det var. Bästa maten jag ätit på länge. Servitrisen var varken bra eller dålig. Gå dit för maten, men inte toppen service!! Får fortfarande 5 av 5.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Den gröna drottning café är förmodligen den sämsta mat jag någonsin har ätit i hela mitt liv ! All mat är helt över priser ! Dum rödhårig servitris / kassan hade en stor attityd när min fru och jag lade en order .
Det fanns också...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Representerar du The Green Queen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på The Green Queen?

På The Green Queen serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Vegetariskt
  • Internationellt
  • Snabbmat
  • Hälsoinriktat

Vad kostar det att äta på The Green Queen?

The Green Queen ligger i prisklassen Budget ($)/Undre mellanklass ($$).

Kan man beställa take away från The Green Queen?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från The Green Queen. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Finns det veganska rätter på The Green Queen?

Ja, The Green Queen erbjuder veganska rätter.

Har The Green Queen vegetariska alternativ på menyn?

Ja, The Green Queen har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger The Green Queen?

The Green Queen ligger på Norr Mälarstrand 64, 112 35, Kungsholmen. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 550m).