Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mälarpaviljongen

3,2
24 betyg
Redigera Mälarpaviljongen

Gayvänliga Mälarpaviljongen vid Norrmälarstrand är en av stans soligaste och mest pittoreska sommarfavoriter. Mängder av kompisgäng och familjer hittar hit för att äta, dricka - och köpa med sig trädgårdsprylar hem från den guppande butiken i anslutning till serveringen.

Få har väl missat paviljongen och den tillhörande flytbryggan med uteservering på Mälaren precis vid Norrmälarstrands promenadstråk. Sedan Mälarpaviljongen öppnade har stället blivit ett stadigt sommarmecka med välkomnande gayprofil, bred publik och utsikt över Söders höjder på andra sidan vattnet. Från förmiddag till sen kväll hittar allt från småbarnsföräldrar till AW-folk, kompisgäng och hångelsugna hit för att ta en kaffe, äta eller dricka öl och vin - i gassande solsken på den stora pontonen eller inne i den lilla paviljongen när sommarkvällarna blir lite svalare. Allt omgärdat av prunkande växtlighet.

Här serveras lunch och à la carte med rätter som skagen, ceasarsallad, strömming och burgare (haloumi eller BBQ) men också lite mer budgetvänliga pannkakor. Eko och rättvisemärkt eftersträvas på menyn. Skölj ner med ett glas bubbel, rosé eller vin eller gå rakt på något av bakverken i stil med knäckig paj. Utöver mat, dryck och chillad semesterkänsla gäller även ett digert program med dj:s, sommarklubbar, söndagsjazz och andra events. Numera rymmer pontonen även en populär trädgårds- och inredningsbutik där du kan köpa plantor och tillbehör. Sedan 2013 bedrivs dessutom välgörenhetsarbete genom Regnbågsfonden som jobbar för HBTQ-rättigheter världen över. Här deltar många kända namn, och den som köper Mälarpaviljongens eget rosévin - framtaget lagom till 10-årsjubileumet 2014 - kan själv bidra till arbetet.

Användarbilder på Mälarpaviljongen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mälarpaviljongen av Maja H.
  • Bild från Mälarpaviljongen av Isabelle W.
  • Bild från Mälarpaviljongen av Linnea L.
  • Bild från Mälarpaviljongen av Hanna H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
21 maj 2019

En solig kväll så är det få saker som slår en bra uteservering och Mälarpaviljongens servering är svårslagen.
Mitt på Norr mälarstrand med hundratals bord både ute på pråmen och i land. Här är det alltid folk och... Visa hela »

31 aug 2018

Super fint ställe att sätta sig på med vänner en solig sommardag med utsikt över vattnet. Vi testade deras egna rosévin. Först fick vi litet test i glas för att se om de föll oss i smaken, var då ganska surt men Vi tog ändå en flaska o... Visa hela »

7 jul 2021

Svårslaget. Äter gärna både lunch med jobbet, middag med kompisar, tar med mina föräldrar, tar en drink på flytbryggan. Supertrevlig personal, mysigt, välorganiserat trots sin storlek och en massa folk.

30 apr 2020

Underbart ställe vid vattnet! Du betalar inte bara för maten men för den otroliga utsikten över Mälaren. Trevlig personal och massor av sittplatser både ute och inne! Var här på en lunch och åt en god Caesarsallad, kaffe/te ingick men saknade bröd... Visa hela »

8 aug 2021

Var här för första gången och hade en bra upplevelse. Vi satt på bryggan vilket var väldigt trevligt. Jag tog köttbullarna och det var gott, men inte jättegott. Det var väldigt mycket folk där och personalen var tvungen att gå runt och leta e... Visa hela »

24 apr 2019

Stor trevlig uteservering precis vid vattnet vid Riddarfjärden, mitt emellan Stadshuset och Västerbron.

10 aug 2018 · Uppdaterad

Superhärligt ställe som ligger fantastiskt fint! God mat dock något överpris men absolut värt att besöka! Rekommenderas även för ett glas rosé ute på bryggan ifall man inte är sugen på maten!

24 aug 2019

Ett av fina favoritställen i Stockholm. Miljön är svårslagen! Maten är bra men skulle rekommendera att gå hit på en AW.

26 apr 2017

Kungsholmens bästa uteservering!!

29 jul 2022

För dyrt och trångt. Överskattat med utsikt.

10 jul 2022

Maten meh, personalen meh.
Varken kunde förstå på Engelska eller svenska!

9 aug 2019

Läget gör ju allt med det här stället! Smiter man tidigt från jobbet en solig kväll så kan man sitta här hur länge som helst :)
Soligt och verkligen på sjökanten, med båtkänsla då det gungar lite under fötterna. Jä... Visa hela »

26 apr 2017

En riktig sommaroas med grymt läge vid vattnet och Kungsholmens strandpromenad. Mysigt att sitta på själva uteserveringen i solen, eller inne i paviljongen när det är lite svalare på sensommaren. Kul att de säljer blommor också!

12 jul 2021

Stor äcklig insekt inbäddad i primösalladen för närmare 200 kr. Fick kriga för att få tillbaka pengarna, tog lång tid, dålig service av kassapersonalens chef. Undvik!

10 jul 2021

Överpris. Dålig mat. Nedlåtande och härskande bemötande av arbetsledare/chef och annan personal.

Det enda positiva med detta ställa är numera vindskyddet när en vill sitta nära vattnet utan att frysa för mkt.

Maten (paviljongens... Visa hela »

20 jun 2021

Översätt till svenska »

Probably the worst service I have recieved in a long time. Particularly, the waitresses who a full of empty promises, keep you waiting and wont help you in any way.

All our group wanted was a table for 4 people and they sat us seperately on 2 tables, thinking that was okay for us. We waited... Visa hela »

23 sep 2020

Getostsallad - verkligen god. Miljön - kan det bli bättre en sommarkväll? Coronavänligt när jag var där.

9 jun 2018

Läget en solig dag är svårslaget men tyvärr har jag inte varit nöjd med maten när vi varit här. Satsa på loungehäng för att sedan äta någon annanstans.

22 sep 2016

Läget är underbart.

10 aug 2020

Så mysigt ställe precis vid vattnet. Åt röding och den var supergod.
Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma.
Kommer gärna tillbaka.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.