Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Public Sundbyberg

2,9
11 betyg
Redigera The Public Sundbyberg

The Public i Sundbyberg är inhyst i en renoverad före detta fabrikslokal där man hittar lunch, middag och barhäng. Här kan man även mötas upp över en AW, hänga i cavabaren eller arrangera olika event.

Se även The Public Täby

Användarbilder på The Public Sundbyberg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Cavan! 🥂🤩 – Bild från The Public Sundbyberg av Birgitta B.
  • Bild från The Public Sundbyberg av Ida B.
  • Bild från The Public Sundbyberg av Ida B.
  • Bild från The Public Sundbyberg av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jan 2023

Stannade till på deras Cava bar för något att dricka innan vi gick vidare. Snabbt omhändertagande trots att det skulle bli fullbokat, och sen fantastisk service! Både det röda vinet och cavan vi drack var suveränt goda. Bartendern hade koll på allt och var... Visa hela »

7 okt 2018 · Uppdaterad

En favorit för mig som är solna-bo! Till att börja med så lokalen fantastisk. Det är en gammal fabrik som renoverats och blivit riktigt mysig samtidigt som man har behållit fabrikskänslan. Det är så klart sjukt högt i tak där det hänger... Visa hela »

Listad i: Solna & Sundbyberg
30 okt 2018

Stället är kitschigt.
Maten är ett skämt och sedan att de tar betalt som om de ansträngt sig att få maten att smaka är ett skämt.
Det kanske är jag som är kräsen men jag utgår alltid från om det är pisvärt eller i... Visa hela »

2 maj 2019

Stort trevligt ställe i Sumpan. Avspänd lokal med bistrokänsla. Perfekt för AW med kollegorna eller större kompisgänget.

25 feb 2023

Översätt till svenska »

Väldigt dålig service av hovmästaren, han är så himla respektlös! Inte okej, skärp er!

8 okt 2019

Dom har en Cava bar som är ett perfekt AW ställe med små goda pinchos , många olika varianter. Ett glas bubbel och två små smörgåsar för 120kr kan inte bli bättre!

20 jan 2020

The Public är ett av mina absoluta favoritställen i Stockholm!

Miljön i lokalen är fantastisk, personalen är professionell och kan både maten och drycken (och är till och med lite roliga), maten är vällagad och smaken är exeptionell!... Visa hela »

30 okt 2019

Första besöket, absolut inte sista. Stället är trevligt, högt i tak (eller jättehögt i tak = gammal fabrik), maten var god dock utan att gå till överdrift, därav 3 av 5. Potential att utvecklas finns, hoppas viljan finns, också. Jag åter... Visa hela »

7 aug 2020

Jättedålig service, det kändes inte som om dom ville ha oss här. Vi beställde pizza, beställningen glömdes bort. Det tog 20 min innan de kom till vårt bord från början. Rekommenderad ej.

3 okt 2019

Fick en rullad pocherad spätta som var helt svampig och totalt oätlig till lunch. Det kan ju hända att kocken har en dålig dag men när jag bad om dagens vegetariska istället så var det tvärnej. Servitören envisades med att jag skulle få en ny vidr... Visa hela »

24 mar 2019

Personalen var väldigt trevlig till en början och maten var god, dock en aning överpriser. Problemet kom när vi skulle betala så blev vi ignorerade gång på gång av oengagerad, trött personal. Vi fick ingen nota utan bara en betalningsdosa framlagd med... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.