Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tido

5,0
2 betyg
Redigera Tido
Tido

På Tido i Täby Centrum kombineras mat och drinkar med familjevänlig underhållning för alla åldrar. Här kan man bland annat utmana varandra i VR, spela shuffleboard, mötas upp på en AW och följa fotbollsmatcher på storbildsskärm.

En restaurangupplevelse utöver det vanliga. Det utlovas på Tido, som ligger i Täby Centrum. Här erbjuder man både mat, drinkar och underhållning, och man satsar även på den senaste tekniken när det kommer till spel. Bland annat finns ett VR game zone, där man kan spela mot eller med varandra, samt VR racing för den som vill sätta sig i en bil och tävla mot sina vänner i olika racingspel. Det finns även klassiska spel som shuffleboard och arkadspel i olika former.

Restaurangen serverar moderna bistrorätter som sallader, varmrätter och pizza, och i baren hittar man allt från cocktails till öl och vin. Här kan man även slå sig ner i rymliga soffor, umgås och kolla på sport på storbildsskärm. På fredagar arrangeras afterwork med AW-priser på cava, Birra Moretti och alkoholfritt bubbel. Vid kyligare väder håller man igång infravärmen på uteserveringen.

Det går även att boka lokalen för barnkalas och företagsevents med aktiviteter och mat.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 apr 2022

Supergod och prisvärd mat. Åt deras raggmunk igår på lunchen, det är den godaste raggmunk jag någonsin ätit. Nu måste jag gå hit varje tisdag :-)
Mysigt ställe med trevlig personal.
Rekommenderas varmt

6 okt 2021

Trevligt ställe med soft häng och bra drinkar!