Trattoria Grazie Liljeholmen

4,3
4 betyg
Redigera Trattoria Grazie Liljeholmen

Bara ett stenkast från Liljeholmen, närmare bestämt i Årstadal, hittar man en av Trattoria Grazies filialer. Här kan hela familjen njuta av italiensk mat, såsom traditionella napolitanska pizzor, färsk pasta och fräscha sallader till både lunch och middag.

Grazie vill erbjuda det bästa av Italien i Stockholm och det ska finnas något för alla, stora som små, vänner och familj. Trattoria Grazie finns på flera adresser runt om i Stockholm, men konceptet är detsamma: en italiensk oas där man kan njuta av italienska delikatesser i avslappnad miljö. Italiens gröna färg dominerar restaurangen i Liljeholmen, med gröna väggar och kakel samt olivträd som ger den rätta sydeuropeiska känslan. Här kan man komma in och koppla av en stund, ta en paus från vardagen och njuta av ett glas, en avslappnad lunch eller middag och låta smakerna föra en till en liten italiensk trattoria – åtminstone i sinnet.

Pasta, pizza, eller sallad? Menyn är komponerad av fräscha råvaror i enlighet med restaurangens farm to table-koncept, där man handlar från noga utvalda italienska gårdar. Råvarorna omvandlas sedan till klassiska favoriter för både stora och små. Avsluta med hemgjord gelato på italienskt vis, eller varför inte en nutellapizza? Under lunchtid serveras en enklare meny med primi, secondi och pizza med såväl fisk och kött som vegetariska alternativ. Kvällstid adderar man antipasto och dolci, det vill säga småplock och desserter, tillsammans med fler varianter av för- och huvudrätter.

Se även Trattoria Grazie Sjöstan, Trattoria Grazie Täby Centrum, Grazie Teatro

Användarbilder på Trattoria Grazie Liljeholmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Trattoria Grazie Liljeholmen av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 feb 2022

Testade deras lunch, det var god pasta men för 120 kr borde den vara bättre.

1 apr 2022

Vi var två som på lunchen åt från Secondi o pizzamenyn. Fräscht o grymt gott😃

20 mar 2023

Trevlig liten restaurang med bra mat ,mycket bra service bara 100 m från vår lägenhet .

14 maj 2022