Trattoria Grazie Sjöstan

3,7
6 betyg
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Trattoria Grazie
3,7
6 betyg
Hemsida
Instagram

I Hammarby sjöstad hittar du Trattoria Grazie, en italiensk restaurang som bjuder på traditionella napolitanska pizzor, färsk pasta, sallader och hemgjord italiensk glass, gelato.

Det napolitanska köket står i fokus för kvarterskrogen Trattoria Grazie som ligger på Hammarby allé. Här kan du mätta magen med mängder av italienska pizzor och pastarätter, men också panini, sallader och italienska desserter. Pizzorna görs med ”Tipo 00”-mjöl, italienska tomater och ost av sorten fior di latte D.O.P, och har man rum kvar för dessert så kan man avrunda med en nutellapizza med jordgubbar och glass. För den som älskar just glass så finns även hemgjord italiensk gelato.

Även lokalen går i italienskt stuk, med mörka väggar som pryds av svartvita fotografier. Här kan man bänka sig på bruna sittmöbler och avnjuta måltiden vid träbord. Vill man bara ta sig ett glas så serveras både ”birra” (öl) och vin.

Föreslå ändringar

Recensioner av Trattoria Grazie

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2020 · Uppdaterad

Nyöppnad italiensk restaurang. God pasta och pizza. Lunch för 110:-. 10-talet bord. Stimmig italiensk bistro-miljö. Ofta fullt lunchtid. 20-talet platser på uteserveringen. Känns som att dom tappat lite i kvalitet nu när dom kört ett tag.

27 jun 2020

Finns lunch till bra priser, oftast något från kvällsmenyn

Middag finns pizza, pasta, gelato och antipasto
'
Jag har endast testat take-away pizza.
Napolitansk stil. Goda tjocka med tuggmotstånd kanter, så som jag gillar det. Besviken på... Visa hela »

Listad i: Pizza
27 apr 2021

We was in 4 people and the day after evryone have a problem with stomac... grazie for fuck our stomac!!!

29 maj 2020

Trevligt! God mat och bra service.

18 jun 2023
1 apr 2023