Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Zugoi Sushi

3,8
6 betyg
Redigera Zugoi Sushi

Zugoi Sushi låg tidigare i Hammarby Sjöstad och är numera en sushifavorit i Midsommarkransen. Att vissa kunder har följt med i flytten säger kanske också en del om maten som serveras här. Utöver modernt presenterad sushi kan man bland annat räkna med varmrätter i stil med yakiniku och bibimbab samt olika tillbehör. Ytan är begränsad, med plats för 15 gäster vid borden, vilket bäddar för take away.

Användarbilder på Zugoi Sushi Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Zugoi Sushi av Adam L.
  • Bild från Zugoi Sushi av Adam L.
  • Bild från Zugoi Sushi av Katarina D.
  • Bild från Zugoi Sushi av Annelie V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jun 2019 · Uppdaterad

Varit här två ggr på grund av alla positiva recensioner och kan väl inte riktigt hålla med. Helt okej, bättre än en vanlig sushi på hörnet, men inte i nivå med de bättre i stan. Ena gången åt jag en ramen. Den var stor, matig oc... Visa hela »

Listad i: Att recensera
31 okt 2018

En av mina topp 3 sushiställen
Helt enkelt fantastiskt.
Värt att vallfärda för. Omysig lokal, passar bättre för take- away

Listad i: Sushi
19 sep 2018

Sushin på Zugoi är fantastisk. Jag hade ingen aning om detta ställe försän en vän drog med mig som visste att kocken på Zugoi var samma man som ägde Tezukuri när det var som bäst. Det är knappt några folk som sitter och äter inne på... Visa hela »

2 maj 2016 · Uppdaterad

Suveränt god sushi som överträffar förväntningarna med råge. Olika fisksorter (inte bara lax och tonfisk), toppings och chilimayo kommer i en helt vanlig beställning, vilket känns extra avancerat för en "kvarterssushi". Det kan vara en bra idé... Visa hela »

20 sep 2014

Sushi som får hjärtat att dansa!

När jag bodde på Telefonplan åkte jag till Hammarby Sjöstad för att köpa sushi. Det var fantastisk sushi med lagom stora bitar, mjäll spänstig fisk och med det lilla extra på bitarna. Servicen var ok... Visa hela »

14 mar 2018

För ett tag sedan gick jag till Zugio Sushi en helt vanlig vardagskväll. Restaurangen visade sig då vara stängd helt utan att informera om varför. När jag i förra veckan gjorde ett nytt försök så meddelande köket att det var en väntetid p... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.