Blue Medi Spa

inga betyg
Skönhetssalong
Spa
Klinik
Hemsida
Blue Medi Spa
inga betyg
Hemsida

Hos Blue Medi SPA får du hjälp att finna balansen mellan din inre hälsa och din yttre skönhet lovar ett av Stockholms mer nytänkande och moderna hälsocenter. Med hjälp av teknologi, medicin och det bästa från naturen ämnar stället att ge ro åt den storstadsstressade liksom den hälsobejakande individen. Bredare sortiment och utbud får man leta efter på ett dagspa som detta och det vittnar även tidigare lovord och recensioner från månadsmagasinen landet över.

Med allt det goda och bra från naturen och ett välutbildat terapeut-team kan man knappast vara i tryggare händer. Den sköna omgivningen och en vilsam miljö gör Blue Medi Spa till en plats gjord för att fylla alla dina sinnen med energi och avkoppling. Adressen mitt på Kungsholmen fyller en viktig roll där cityläge gör det till ett tillgängligt SPA för den med ont om tid och som bara söker en timmes behandling. Behandlingar för män, hårbehandlingar, klassiska ansiktsbehandlingar och nagelförlängningar ger det mesta att önska för den inbitna. Eller varför inte ge ett presentkort hit nästa gång du vill ge en bekant eller kollega något lagom personligt, men samtidigt något som kommer till användning?

Som en kombination av Asien uppblandat med det vackra från vår egen nordiska natur har man inrett spaavdelningen så att du också kan njuta av rummen du vistas i. Ta dig tid att få en behandling för hela kroppen ensam eller tillsammans med en vän eller käraste. På Blue Media Spa kan du själv kombinera och ge förslag på vad du vill ha för upplevelse.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Blue Medi Spa Användarbilder

Recensioner av Blue Medi Spa

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Blue Medi Spa!