Sparadiset Kungsholmen

3,3
16 betyg
Spa
Sparadiset
3,3
16 betyg

Sparadiset är en riktig oas för den som längtar efter tropiska stränder och sköna behandlingar. Här erbjuds bland annat massage i avkopplande miljö med inspiration från varmare breddgrader. En av anläggningarna ligger nära Fridhemsplan på Kungsholmen.

Med exotiska växter, bambu och bilder från vackra stränder framkallar Sparadiset en känsla av avlägsna paradisöar. Här är rummen personligt dekorerade i tropiskt tema. Behandlingarna sträcker sig från topp till tå, med allt från ekologiska ansikts- och kroppsbehandlingar till fotmassage med aromabad. Det går även att få ett helt "lyxpaket" med exempelvis kroppsskrubb och bubbelpool, eller gå tillsammans och få en duobehandling.

För den som vill boka en egen exotisk spaavdelning går även det. "Maldiverna" för tankarna till en lyxig resort med bubbelpool och lounge för flera personer, medan "Tusen och en natt" bjuder på varma ekologiska kurbad för två personer i sagolik miljö. I varje avdelning finns färsk frukt och utvalda produkter att koppla av med.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
16

Recensioner av Sparadiset

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vill boka in nästa behandling helst igår. Var här förra helgen och blev såld på behandlingen som vi tog. 90 minuters behandling i form av helkroppsmassage, fotmask, ansiktsbehandling som avslutades med skalpmassage. Vi var mer än nöjda med allt från b...

För prislappen så är stället helt ok. Vi hyrde en egen jacuzzi i 1 h, vi fick fruktfat och vatten. Det var rent och så men allting kändes lite B och omodernt inte så nice och avkopplande miljö. Stället behöver en uppiffning/ renovering.
Vi tog...

Jag var här och testade floating som ska vara bra för kroppen och jag kände mig avslappnad efteråt men det kändes som att jag låg i vattnet superlänge vilket blev lite långtråkigt, behandlingen är 45 min. De har bra priser så kan rekommende...

En pärla på Kungsholmen.Här får du lugn och ro och fantastiska behandlingar med kompetent personal, dom är så duktiga.Mysig miljö, missa inte att prova den infraröda bastun.Ett ställe jag aldrig får nog av.

Floating var superbra, men hela upplevelsen blev trist pga oengagerad personal.
Milla

Första gången vi var där blev vi skållade i vårt kurbad som var så varmt att det inte ens gick att bada i. Vi fick dock ett presentkort som kompensation. När de skulle utnyttjas så kom vi fem min före bokad tid- möttes av en tjej som stod i ett...

Bästa massagen i stan! Mycket trevlig och serviceinriktad personal! Jag kommer självklart tillbaka!

Otroligt ställe, så fina rum överallt! Och som alltid bra behandlingar och så varmt bemötande! Rekommenderas!

Superbra! Trevlig personal, bra behandling, mycket behandling för pengarna och det där kurbadet ska jag testa nästa gång! Såg fantastiskt ut! (Nu fick jag en behandling med fotbad, helkroppsmassage och ansiktsbehandling) Helnöjd. Stort tack!

Fantastiskt ställe! Den bästa massagen jag fått någonsin, kan verkligen rekommenderas. Härlig miljö och hjälpsam personal.

Vilket härligt ställe. Omhändertagandet var toppen. Känner mig helt relaxed! Bibi A

Bästa massagen jag varit på! Tack för den här upplevelsen! Var inne på en romantic robinsson och är toppen nöjd! 👍🏼

Jag har varit på många behandlingar tidigare, men det här stället var inte bra. Jag jagade personal för att få information som jag behövde. Det fanns ingen omklädningsrum på anläggningen och en dåligt bemötande av personalen.

Texten har översatts automatiskt.

Inget omklädningsrum, ingen plats att lämna dina ägodelar så vi fick bära allt med oss från ett rum till ett annat. Rummet där vi fick vår massage var kallt.

Usel massage.
Jag har varit på mångna olika massage tidigare, och vet skillnad mellan dålig och bra massage.
Detta ställe var inte bra. De enda positiva var massage sängen, men själva massagen var usel, kände mig lika spänd när jag lämnade...

Uruselt
Inga omklädningsrum, 1 toalett på hela anläggningen, duscharna vet jag inte var dessa fanns ev att man då måste vänta på att jaccusin var ledig för att kunna duscha. Inte ens levande ljus frukt 60kr (äpplen,vatten och te) om man är v...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
16

Representerar du Sparadiset Kungsholmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Sparadiset Kungsholmen?

Sparadiset Kungsholmen ligger på Fridhemsgatan 66c, Kungsholmen. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 350m).