Care Cliniq

inga betyg
Skönhetssalong
Hemsida
Instagram
Care Cliniq
inga betyg
Hemsida
Instagram

Skönhetssalongen Care Cliniq vid Sankt Eriksplan öppnade 2018 och erbjuder det mesta inom skönhet. Här samlar man ett brett utbud under samma tak - bland behandlingarna hittas allt från botox till pedikyr.

Care Cliniqs team består av två legitimerade sjuksköterskor med bred erfarenhet inom plastikkirurgi från flera kliniker runtom i Stockholm. Det finns även läkare på plats. På den här kliniken utför de en mängd olika behandlingar inom skönhet, som till exempel laserbehandlingar för hårborttagning, ytliga blodkärl och pigmentfläckar, men också botox, fillers och mycket mer. Hit kan man även komma för att unna sig en uppmjukande spa-pedikyr eller en stilig manikyr tillsammans med kompisarna inför helgen, eller för att vaxa benen.

Salongen ligger på Sankt Eriksgatan och är ljust inredd med kristallkronor i taket och fåtöljer i pastellfärger. Tanken är att ge kunderna en trivsam helhetsupplevelse och att man som kund ska känna sig trygg och få detaljerad information om de olika behandlingarna. Oavsett om det gäller ett lite större ingrepp eller en lite mindre skönhetsbehandling.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Care Cliniq Användarbilder

Recensioner av Care Cliniq

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Care Cliniq!