Clinic Mon

inga betyg
Skönhetssalong
Klinik
Clinic Mon
inga betyg

Mångsidig skönhetsklinik

“Endless beauty” är mottot på Södermalmskliniken Clinic Mon, som erbjuder en lång rad behandlingar inom skönhet och hudhälsa. Bakom salongen står Jasmina, Nour och Nora, tre auktoriserade hudterapeuter som träffades på sin utbildning och vars ledord är att alla ska ha rätt till välmående hud, något de eftersträvar på sin salong.

Här erbjuds allt från traditionella behandlingar till behandlingar med den senaste tekniken, men gemensamt att de är resultatinriktade. Man utgår alltid från vad du och din hud behöver, och i utbudet finns både kortare behandlingar som går att göra över lunchrasten och längre sådana som sträcker sig över flera besök.

Bland behandlingarna hittas hudföryngring och ansiktbehandlingar med Vivace, Dermapen, Mesoduo och Exuviance, peeling, och skönhetsbehandlingar såsom lashlift, makeup, browlift, microblading, trådning, fransförlängning, kosmetisk pigmentering för läppar och eyeliner. De kan också behandla hudförändringar såsom vårtor, pigmentfläckar, ålders- och solfläckar med Cryopen, och ytliga kärl, ådernät, med mera med Veinwave.

Salongen hittas vid Medborgarplatsen och har inretts med pastellfärger och välkomnande, mjuk belysning. Samtliga som jobbar här är utbildade hudterapeuter, innehar gesällbrev och är medlemmar i SHR.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Clinic Mon Bilder

Recensioner av Clinic Mon

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Clinic Mon!

Kontaktinformation

Representerar du Clinic Mon?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Clinic Mon?

Clinic Mon ligger på Götgatan 73, 116 62, Södermalm. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 350m).