Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Qvi Si

5,0
1 betyg
Redigera Qvi Si

Det spelar ingen roll vilken läkare eller specialist man går till, att låta en annan människa ta hand om ens kropp är något utav det mest personliga som finns. Så när det kommer till att gå på en skönhetsbehandling eller liknande är det precis lika viktigt att känna sig trygg och säker som när man går på hälsoundersökning. På Qvi si är man mån om att du som kund ska känna dig precis så bekväm som du själv önskar. Vare sig du får en hel kroppsbehandling, vaxning eller en klassisk massage ska du kunna slappna av och ha det helt tyst om du vill eller tvärtom; småprata och avhandla dagens tankar.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
8 jul 2021

Vilken fantastisk service!
Jag handlade en produkt via deras webbshop. Mejlade sedan till dom om när de trodde att produkten skulle skickas eftersom jag ville hinna få produkten innan min resa. Då ringer en av tjejerna upp mig och ger flera alternativ på hur jag vill gö... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.