Frida Selkirk Studios Mäster Samuelsgatan

5,0
1 betyg
Redigera Frida Selkirk Studios Mäster Samuelsgatan

Frida Selkirk Studios är en känd nagelsalong på Mäster Samuelsgatan, med hemtrevlig inredning och exklusiv atmosfär. Här har man inriktat sig på trender och kundens behov av förnyelse, och du hittar alltid de senaste behandlingarna och trendigaste lackningarna på deras salonger.

På Frida Selkirk Studios erbjuds ett flertal lyxiga behandlingar för naglar, bland annat nagelförlängning med det naturliga materialet Polygel, manikyr, pedikyr och gel-lackning. På plats i den mysigt ombonade studion sätter man service och kundens upplevelse i första rummet. Alla behandlingar utförs av kunniga och serviceinriktade nagelstylister med gedigen erfarenhet.

Sedan år 1991 har Frida Selkirk varit verksam som nagelstylist, och med passion för mode och kundupplevelse har hon byggt upp sin framgångsrika verksamhet. Under åren har hon anlitats flitigt till modeveckornas visningar, av magasin som ELLE och Damernas Värld, och av internationella namn som Mariah Carey, Serena Williams och Robin Wright. 

Utöver behandlingarna på plats kan man boka Frida Selkirk Studios tjänster till olika typer av event, reklam och redaktionella arbeten.

Se även Frida Selkirk Studios NK

Användarbilder på Frida Selkirk Studios Mäster Samuelsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Frida Selkirk Studios Mäster Samuelsgatan av Bipasha H.
  • Bild från Frida Selkirk Studios Mäster Samuelsgatan av Bipasha H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 feb 2023

Älskar att göra naglarna på Frida Selkirk ❤️ Jag gillar en kvadratiskt form på mina naglar och känner att andra salonger brukar forma dem för runt. Brukar gå till Siri på NK och hon är mästare på forma naglar och nail art 🌟