Sweet Ambrosia Beauty Center Slussen

3,0
2 betyg
Skönhetssalong
Instagram
Sweet Ambrosia
3,0
2 betyg
Instagram

På skönhetssalongen Sweet Ambrosia kan man få en rad avslappnande behandlingar som är anpassade för både kvinnor och män. En av salongerna hittas på Slussen, ett stenkast från tunnelbana och buss.

Hit kommer du som till exempel vill få en manikyr, pedikyr, ögonfransförlängning, kosmetisk tatuering, spray-tan eller bikinivaxning - för att nämna några av deras behandlingar. Salongen erbjuder ett brett urval och du hittar det mesta du söker för att ta hand om både kropp och själ.

Alla som jobbar på Sweet Ambrosia har ett genuint intresse och god kunskap med flera års erfarenhet inom branschen. De hjälper till med rådgivning och svarar på frågor om du är osäker på någon behandling, och inför varje besök kan du få rekommendationer för just din behandling.

Sweet Ambrosia erbjuder även hembesök för den som exempelvis ska ställa till med fest eller ett event.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Sweet Ambrosia Användarbilder

Recensioner av Sweet Ambrosia

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 nov. 2020

Jag har genom åren gått hos många franstjejer men Lina är den absolut bästa. Rekommenderar verkligen!

1 okt. 2020

Rekommenderar inte Sweet Ambrosia Beauty Center Slussen. Stockholms sämste salong. Lina, är oprofessionell, oseriösa, omoralisk, oetisk person, Dålig kvalitet på arbete, dålig kundbemötande och dålig service. AKTA ER för Lina! Kära kunder som ä... Visa hela »