Recension av Centralbadet – av Linn W.

Jag vet att folk tyvärr har haft väldigt olika upplevelser här. Vissa har gått hit i alla år och älskar det för vad det är, medan vissa fått en dålig erfarenhet och aldrig går tillbaka.

Jag har inte vart här allt för många gånger, men jag har inget att klaga på. Centralbadet har ganska ofta olika erbjudanden, exempelvis en rabatterad massage + entré till spat, vilket var vad jag hade bokat på mitt senaste besök.

Jag älskar hela miljön kring Centralbadet, entrén och gården som leder fram till huset. Det märks att byggnaden är gammal, och jag kan hålla med om att den skulle behöva ett upplyft och uppfräschning, utan att man tar bort de fina, anrika detaljerna.

Vi fick fräscha och härliga badrockar + badtofflor och tog oss an bassängen och relaxavdelningen innan det var dags att få varsin massage som var helt fantastisk.

Restaurangen besökte vi inte, men där kände jag inte heller att jag ville gå. Det kändes faktiskt som ett nedgånget café i en simhall, inte ett ställe man vill sitta och äta en fräsch sallad eller sippa på ett glas champagne på.

Allt som allt gillar jag Centralbadet och besöker det gärna, jag gillar att det är gammalt och inte toppmodernt med marmor överallt. Med det sagt, behövs ett facelift!