Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Centralbadet

2,9
22 recensioner
Centralbadet

Anrika Centralbadet har funnits i Stockholm sedan början av 1900-talet och har sedan dess varit en självklar plats för rekreation och välbefinnande. Här hittar du en hel spa-, behandlings-, relax- och badvärld, allt under ett och samma tak. Frigör dina må bra-hormoner med rogivande massage, skäm bort en vän med en dag på spaavdelningen, eller njut av sammetslen värme i kristallbastun. Här finns allt och lite till.

Med det centrala läget på Drottninggatan ligger Centralbadet nära stadens puls, men i de historiska, jugendinspirerande lokalerna råder total avkoppling. Upplev en unik miljö i det vackra salongsbadet, som är långt ifrån den typiska simhallen, och botanisera bland mängder av behandlingar och aktiviteter. Fräscha upp huden med en vårdande ansiktsbehandling, eller kurera hela kroppen med en klassisk massage. Här finns även en traditionell barberarsalong, Queen Street Barbers, som utför rakning på klassiskt vis med rakkniv och varma och kalla omslag, samt klippning.

För den som hellre vill röra på kroppen finns en hel del att hitta på. Hitta lugnet med yoga och meditation, delta i gruppträningsklasserna eller träna på egen hand – här finns gym både inomhus och på takterrassen. Runda av dagen med ett besök på hälsorestaurangen Ecobaren, som serverar ekologiska, näringsrika rätter i det lummiga orangeriet som även erbjuder uppiggande ljusterapi. Centralbadet är den lugna oasen mitt i stan där du kan stanna hela dagen, eller bara unna dig en liten stund för dig själv.

Användarbilder på Centralbadet

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Jag har varit här 3-4 gånger och hatat det varenda gång.
Och visst, man kan fråga sig varför jag kommit hit flera gånger. Tyvärr har jag varit plus 1 varenda gång, då jag fått det som present och inte velat vara en bortskämd liten jä... Visa hela »

9 nov 2018

Jag vet att folk tyvärr har haft väldigt olika upplevelser här. Vissa har gått hit i alla år och älskar det för vad det är, medan vissa fått en dålig erfarenhet och aldrig går tillbaka.

Jag har inte vart här allt för må... Visa hela »

2 feb 2020

Perfekt läge på Centralbadet och helt klockrent om du är student! Studentpriset är grymt och under min studietid valde vi flertalet gånger att unna oss en mitt-i-veckan lyx då inträdet endast är 150kr (dock krav på tofflor osv, så totalt om man... Visa hela »

28 mar 2019

Så jäkla trevligt ställe! Har aldrig badat och känt mig snygg men här gjorde jag det. Tog en öl i baren efter 1000 timmars bastubad och kände mig till freds med livet där och då.

Fick lite komplimanger av en äldre herre i duschen för... Visa hela »

23 apr 2019

Grym studentrabatt! Detta bad är lite enklare men prisvärt, speciellt under sommaren när takterrassen är öppen!

27 feb 2020

Var här på sommaren och då kunde man sitta uppe på deras tak och sola vilket var trevligt. Spautrymmet är också bra, men rätt så litet och mycket folk (iaf när jag var där) vilket gjorde att det inte kändes helt rent eller lyxigt, men jag s... Visa hela »

18 mar 2020

Lite sådär skulle jag säga. Kan bli mycket bättre. Funkar om man är lite priskänslig. Har man råd är det bättre att söka sig till ett annat bad. Kommer nog inte tillbaka

9 aug 2017

Har besökt centralbadet i många år, dock har servicen med åren blivit allt sämre. Mitt klippkort hade gått ut ett par dagar tidigare, där 3-4 klipp återstod. Datumet framgick inte av kortet utan enbart digitalt när de blippar vid ankomst. Vi fick på... Visa hela »

9 maj 2019

Översätt till svenska »

Not my cup of tea. Crowded and loud, but a fun thing to do in the middle of the week (when less crowded).

4 nov 2019

Bästa upplevelsen! Sjukt vackert spa med trevlig personal, stort utbud av både behandlingar och bastun! Flera olika pooler, både varma & kalla.. Jätte härliga bastun. Ansiktsbehandlingen var den bästa jag någonsin varit på! Bra skyltat, gick bra att hi... Visa hela »

13 sep 2020

Först skulle vilja tillägga att skulle ge 0 stjärnor om det bara vore möjligt.Har köpt 12 gångers klippkort som jag borde få använda sö - fr . När jag kommer på plats får bara de som köpt "företrädare" komma in... Visa hela »

10 sep 2020

Skönt ställe där man kan koppla av på riktigt. Brukar klippa mig här också.

9 sep 2020

Fantastiskt ställe med trevlig personal och fräsch mat. Stort utbud av behandlingar och bra terapeuter. Rekommenderar starkt.

9 sep 2020

Har varit på Centralbadet flera gånger och har badat, gymmat, ätit, klippt mig och fått behandlingar.

Receptionen möter en alltid med ett varmt leende, frisören är ett glatt energipaket som jag gärna tar en längre kliipning hos bara för a... Visa hela »

8 sep 2020

Underbart! Var där med min fru, vi simmade, relaxade, bastade och tog varsin behandling. Jag valde triggerpunktsmassage, åh va det var gött för axlar och rygg! Trevlig personal och älskar den gamla stilen, både i omklädningsrum och bassäng. Ört- och aro... Visa hela »

1 sep 2020

Varit där flera ggr och haft det mysigt men senaste gången var hemsk. Receptionisten var helt omänsklig. Hade köpt presentkort som skulle användas under våren men sen hände covid19 och en familjemedlem blev väldigt svårt sjuk (respirator i 6 veckor) oc... Visa hela »

12 aug 2020

Köp aldrig presentkort på Centralbadet, om du missar utgångsdatum får du bara ett snorkigt besked att du skulle läst det finstilta på baksidan och kommit tidigare. Aldrig mer, Sveriges sämsta kundservice. Nu har jag nöjet att berätta för min mors... Visa hela »

30 dec 2019

Personal far runt och spolar golv när det är som mest folk i bastu och duschutrymmen. Rabatter gäller inte under höstlov, jul och nyårshelgen, mfl tillfällen. Klippkort kunde inte användas eftersom det passerat sista datum med tre dagar. När något gå... Visa hela »

10 apr 2019

Helt okej Spa men finns mycket bättre alternativ i Sthlm! Kändes säljigt och inte alls i min stil. Men fint var det verkligen!

8 dec 2017

helt ok bra standard utbud inte mer.

Sida 1 av 2