Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Centralbadet

2,8 • 11 recensioner
Centralbadet

Anrika Centralbadet har funnits i Stockholm sedan början av 1900-talet. Här har man en hel spa-, behandlings-, relax- och badvärld under ett och samma tak. Välj en klassisk kur eller testa någonting nytt och spännande. Här finns även en traditionell barberarsalong, Queen Street Barbers, som utför rakning på klassiskt vis med rakkniv och varma och kalla omslag, samt klippning.

Se även Ecobaren, Govindas Centralbadet

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Jag har varit här 3-4 gånger och hatat det varenda gång.
Och visst, man kan fråga sig varför jag kommit hit flera gånger. Tyvärr har jag varit plus 1 varenda gång, då jag fått det som present och inte velat vara en bortskämd liten jä... Visa hela »

9 nov 2018

Jag vet att folk tyvärr har haft väldigt olika upplevelser här. Vissa har gått hit i alla år och älskar det för vad det är, medan vissa fått en dålig erfarenhet och aldrig går tillbaka.

Jag har inte vart här allt för må... Visa hela »

28 mar 2019

Så jäkla trevligt ställe! Har aldrig badat och känt mig snygg men här gjorde jag det. Tog en öl i baren efter 1000 timmars bastubad och kände mig till freds med livet där och då.

Fick lite komplimanger av en äldre herre i duschen för... Visa hela »

23 apr 2019

Grym studentrabatt! Detta bad är lite enklare men prisvärt, speciellt under sommaren när takterrassen är öppen!

9 maj 2019

Översätt till svenska »

Not my cup of tea. Crowded and loud, but a fun thing to do in the middle of the week (when less crowded).

9 aug 2017

Har besökt centralbadet i många år, dock har servicen med åren blivit allt sämre. Mitt klippkort hade gått ut ett par dagar tidigare, där 3-4 klipp återstod. Datumet framgick inte av kortet utan enbart digitalt när de blippar vid ankomst. Vi fick på... Visa hela »

10 apr 2019

Helt okej Spa men finns mycket bättre alternativ i Sthlm! Kändes säljigt och inte alls i min stil. Men fint var det verkligen!

21 feb 2019

De sade att våra presentkort ( beställda via nätet från England var använda ( julklapp ). När vi undrade fick vi ett visitkort och hot om att de skulle kalla på vakt om vi inte lämnade badet genast.
( vi är ett äldre par som tänkt oss en... Visa hela »

8 dec 2017

helt ok bra standard utbud inte mer.

29 maj 2015

Behöver du lite extra tid för dig själv? Lite guldkant i vardagen? Besök centralbadet! Badet har en varm och lugnt atmosfär och erbjuder även godmat och sköna spabehandlingar till ett överkommligt pris. Ge själen en boost och unna er en heldag på ce... Visa hela »

3 dec 2015

Verkligen lyxigt, men så dyrt med behandlingar.