Recension av Centralbadet – av Mielika P.

Texten har översatts automatiskt.

Till att börja med. På bokningsdagen blev min pojkvän sjuk, supporten sa till honom att besöket inte är återbetalningsbart och att vi inte kan ändra datumet på grund av sjukdom. Senare kom de överens om att ändra datumet precis efter att ha visat upp ett intyg från läkare. Som vad???
Så var vi på Centralbadet idag och en sak kan jag säga med säkerhet - det är inte värt pengarna.
Damen som delade ut handdukarna hade en sådan attityd och hon var inte snäll mot oss.
De flesta i personalen talade inte svenska och engelska lika bra. Vi hade problem med att kommunicera.
Stället är väldigt trångt, varför släppa in så många människor samtidigt.
Det du får stämmer inte överens med priset, du får tillgång till en pool, konstiga jacuzzis och fotbad. Det enda jag gillade var basturna.
När jag kom in i omklädningsrummet fanns det inga hyllor för skor så skorna låg huller om buller och det var omöjligt att gå.
Hela byggnaden är förvirrande, du går upp och ner och för att komma till restaurangen måste du gå våning ner och våning upp?
Solterrassen är en annan historia.... Jag trodde att det skulle vara något där men icke. Det blev ingen bra värvning. För att komma upp dit går man genom ett levande hus med lägenheter??? Så vem som helst kan se dig halvnaken. Jag kom upp dit och det var bara snö och träningsmaskinerna täckta av snö (rost?).
Det var också ganska konstigt att restaurangen är både för spa-kunder och precis alla.
Om du vill se vacker arkitektur och det är allt - det är platsen för dig. Om du förväntar dig en trevlig avkopplande upplevelse rekommenderar jag att du väljer en annan plats.