Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bro Hof Slott Golf Club

5,0
3 recensioner
Redigera Bro Hof Slott Golf Club
Bro Hof Slott Golf Club

Bro Hof Slott Golf Club är en exceptionell upplevelse i golfsverige. Att banan "The Stadium Course" blev framröstad till Sveriges bästa av tidningen Golf Digest 2009 och att Scandinavian masters spelas här fram till 2017 är tydliga bevis på detta. Intentionerna med den nya banan var att erbjuda gästerna en golfupplevelse när den är som bäst; något som tycks ha efterlevts med en bankvalitet i världsklass.

Banan är uppdelad på två 18-hålsbanor: lakeside- parkbanan "The Stadium Course" samt linksbanan "The Castle Course". Båda banorna bjuder på svårigheter när det gäller precision och längd, den förstnämnda med mycket vind och vatten och den andra med mer träd och svåra bunkrar.

Förutom den högkvalitativa golfupplevelsen ligger anläggningen i ett vackert kulturlandskap invid Mälaren, med Bro Hof Slott som pampigt klubbhus med restaurangen Bro Hof Lux.

Utbud: 36 hål (18+18), restaurang, shop, golfakademi

Användarbilder på Bro Hof Slott Golf Club

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 feb 2018

Helt klart en av Sveriges bästa golfbanor!

Listad i: Golfklubbar
15 aug 2017

Det här är helt annan nivå än något annat i Stockholm, kanske till och med i Sverige. Allting andas världsklass - träningsområdena, klubbhuset och framförallt banorna. Stadium är mer spektakulär än Castle men enligt mig är Castle de... Visa hela »

12 mar 2015

En världsklassanläggning. Är mycket stolt över att kunna erbjuda något som Bro Hof i Sverige. Här håller allting högsta klass, ända från entrén och parkeringen till 18-hål och restaurangen. Det kostar därefter, men det brukar fin... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.