Thoresta Herrgård

5,0
2 betyg
Redigera Thoresta Herrgård

I Bro, med naturen som närmaste granne, ligger Thoresta Herrgård. Här kan man övernatta, hålla konferenser med aktiviteter, äta och dricka gott, boka in en weekend med golf samt arrangera bröllop. Fokus ligger på att erbjuda en avskild herrgård med lantligt läge, men samtidigt med närhet till stad och flygplats.

I natursköna omgivningar kan du tillbringa dag och natt på Thoresta Herrgård. Här står restaurangen i centrum där man erbjuder hållbara måltider, i samarbete med närliggande gårdar, till frukost, brunch, lunch och middag. Ta dig hit på en dagsutflykt, eller varför inte unna dig en hel herrgårdsweekend? Här bor du med gångavstånd till Mälaren där du kan bada och basta från herrgårdens egen brygga.

Om du gillar att vara aktiv så finns det många möjligheter i anslutning till Thoresta. Promenera eller spring i de vackra omgivningarna, låna en cykel eller gå en runda på någon av de golfbanor som ligger intill. För konferensgänget finns det gott om roliga teambuilding-aktiviteter, såsom lerduveskytte, kajakpaddling och möjligheten till matlagningstävling i sann Kockarnas kamp-anda.

En weekend på Thoresta Herrgård passar de flesta, oavsett om du är ute efter pulshöjande aktiviteter, avkopplande bastubad eller en utflykt i vackra omgivningar.

Användarbilder på Thoresta Herrgård Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Thoresta Herrgård av Katrine L.
  • Bild från Thoresta Herrgård av Katrine L.
  • Bild från Thoresta Herrgård av Katrine L.
  • Bild från Thoresta Herrgård av Katrine L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 mar 2023

50 minuters resa från stadens brus, ut på landet, på de små vägarna, till den stora herrgården i Bro.

Checkade in, blev visade till vårt lilla rum.

Vi såg fram emot kvällens middag och winemakersdinner med två brittiska vi... Visa hela »

1 jun 2022