Stockholms Tennishall

5,0
2 betyg
Sportanläggning
Hemsida
Stockholms Tennishall
5,0
2 betyg
Hemsida

Stockholms Tennishall huserar på klassisk idrottsmark vid Kristinebergs IP på Kungsholmen. Här finns allt från tennisbanor till bollmaskin, minigym, en välsorterad shop och ett café. Du hittar även både tennisskolor och privatlärare, och för dig som vill finns det möjlighet att hyra hela hallen för olika specialarrangemang som tennisturneringar, firmafester och events.

Vill du gå i tennisikonen Janne Lundqvists fotspår kan du ta dig ut till Kungsholmen och Stockholms Tennishall. Hallen byggdes av Janne Lundqvist redan år 1976 med ambitionen att främja tennisspelet bland de breda massorna. Idag bedrivs verksamheten i Stockholms Tennishall under parollen "tennis för alla", och du hittar sju hardcourtbanor, bollmaskin, en välsorterad shop, ett minigym och omklädningsrum med bastu. Vill du förbättra tekniken erbjuds både tennisskolor och privattränare, dessutom finns det möjlighet att ladda ner din tennistimme på video i efterhand.

Stockholms Tennishall präglas av en anrik känsla, där väggarna pryds av allt från fotografier på framgångsrika tennisspelare genom tiderna – som dessutom signerats – till gamla tennisracketar. Du hittar även ett vitrinskåp fullt av bucklor och priser. I tennishallens café kan du köpa förfriskningar i form av varm och kall dryck, smörgåsar, bullar, godis och glass. Det finns också en shop som säljer allt du behöver till din tennis, såsom skor, kläder, racketar, bollar och tillbehör. Genom Stockholms Tennisklubb erbjuds möjlighet att hyra hela hallen – perfekt för dig som vill arrangera tennisturneringar, firmafester, utställningar eller andra events.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Stockholms Tennishall Användarbilder

Recensioner av Stockholms Tennishall

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 okt 2021 · Uppdaterad

Familjär hall med ca 7 banor och en padelbana. Old school känsla. Shop med ganska bra utbud. Även café (inte testat). Trevlig personal. Plus att man kan få video på ens spel.

10 jan 2023

Stockholms charmigaste tennishall😊