Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Thatsup-event: After work på Tako

Dags att kicka igång 2019! Det gör vi med en after work tillsammans med våra medlemmar på fantastiska Tako. Härliga gindrinkar, goda tilltugg och skön musik får oss att glömma det kalla vädret utanför. Vi delar med oss av våra favoritställen och kör igång med ansökningarna till vårens ambassadörsgrupp.

/Ida Berzén
Community manager

Användarbilder på Thatsup-event: After work på Tako Visa alla

  • Lägg till bild
  • Härlig stämning - Bild från Thatsup-event: After work på Tako av Agnes L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 aug 2019

Vilket ställe, och vilken kväll! Trevligt folk, härlig Stämning och god mat. Små smak bitar av olika slags sushi rullar och ednamnbönor med sesamfrön på. Goda smaker, varje tugga lite annorlunda i smak och textur, var så gott att jag stannade kvar och... Visa hela »

13 jan 2020 · Uppdaterad

Otroligt härligt event!
Finns det något bättre än att serveras god mat och god tryck i trevligt sällskap? Jag tror inte det!

Jag hade aldrig varit i Takos lokaler innan men de var ju rent ut sagt magiska! Längtade efter att gå tillbaka redan nä... Visa hela »

17 jan 2019

Perfekt ställe att starta en utekväll med vännerna på! Den moderna inredningen i kombination med den livliga pulsen väcker en inbjudande känsla för samtliga i sällskapet. Prisklassen är relativt hög men man betalar för upplevelsen.. Jag rekomme... Visa hela »