Thatsup Event Colorina x Floretine

5,0
3 betyg
Thatsup-event
Thatsup Event Colorina x Floretine
5,0
3 betyg

En härlig kväll på Florentine, en modern trattoria inspirerad av det italienska 70-talet. Här kan du njuta av autentiska italienska klassiker i en elegant atmosfär med öppet kök och en spektakulär 360-gradig cocktailbar. Dagen till ära höll vi till i Florentine's nya glashus- en oas av skönhet och elegans, precis som att kliva in i en midsommardröm.

Dessutom fick vi experthjälp från Colorina, ett företag som specialiserar sig på uthyrning av målarkit för alla typer av tillfällen. Oavsett om du planerar födelsedagsfirande, AW, kickoff, datenight, möhippa eller barnkalas, är Colorina det perfekta valet för att göra din upplevelse minnesvärd.

I en atmosfär fylld av kreativitet skapade vi fantasifulla konstverk i samarbete med Colorina innan vi avrundade kvällen med att avnjuta en smakrik autentisk italiensk middag.

Föreslå ändringar

Recensioner av Thatsup Event Colorina x Floretine

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 juni 2023 · Uppdaterad

Tänk att få kliva in i en färgsprakande miljö, med inredning som får en att helt tappa fokus på allt annat. En plats som öppnar alla sinnen, för att sedan måla lika färgglada tavlor och provsmaka en smarrig italiensk meny. Detta tillsammans med m... Visa hela »

7 sep. 2023

Jättehärligt event på fina Florentine! 😍

23 juni 2023

Supermysigt event o bra uppstyrt! 🥰