Medlem

Vi är glada att du vill dela med dig av dina upplevelser här hos oss! Det är många som uppskattar ditt engagemang som gör staden bättre och framförallt leder dem till att hitta guldkornen. Du vet väl att du kan göra mycket mer än att bara hitta tips och inspiration på sajten? Här har vi sammanfattat allt du kan göra som medlem hos oss.


Samla poäng

All aktivitet du gör på sajten ger dig poäng, vilket bidrar till du klättrar på nivåstegen. Till exempel så får du poäng när du recenserar, laddar upp en bild, får reaktioner på dina inlägg, skapar listor och mycket mer. När du samlar poäng kommer du att öka i nivå. Kanske har du sett det står ”Expert” eller till och med ”Mästare” på någons profil? Det är för att de har samlat mycket poäng.


Skriva recensioner

Dela med dig av din upplevelse. Dina recensioner betyder mycket för våra besökare och kan hjälpa fler att hitta stans guldkorn. Du får extra poäng när du skriver långa recensioner.


Ladda upp bilder

Tillför som mycket som möjligt genom att ladda upp bilder till dina recensioner. Du får mer poäng och gör det tydligare för läsaren.


Reagera på andras recensioner

Uppmuntra gärna andra genom att reagera och gilla deras recensioner. Det finns fler reaktioner än bara gilla, till exmpel ”😍 Nice” och ”😂 Haha”. Du får poäng för alla reaktioner du får på dina recensioner.


Listor

Du kan skapa egna listor på din profil. Det kan vara dina bästa burgarställen, eller mer specificerat som bästa restaurangerna eller frisörerna i ditt område. Du väljer själv om du vill göra listorna publika eller ej. Även om din lista inte är publik så kan du länka den till vänner, men listan dyker inte upp som förslag för andra användare.


”Vill gå hit”

Det är svårt att hinna gå till alla restauranger. När du ser något som är intressant kan du lätt markera det som ”vill gå hit”. Då kan du kika i listan på din sida när det är dags att gå ut och äta. I framtiden kommer den listan även att dyka upp i kartan.


”Har varit här”

Det är inte alla dagar man känner för att skriva långa recensioner. Markera då restaurangen som ”varit här”. Då blir det lättare att utgå från den listan när det är dags att skriva om din upplevelse. I framtiden kommer den listan även att dyka upp i kartan.


Skriv profil

Under profilinställningar kan du skriva en presentation om dig själv. Tycker du att är svårt att skriva fri text kan du välja att svara på våra färdiga frågor. t.ex. ”Bästa matminnet”, ”Vad jag värdesätter mest på restaurang” eller ”På en fredagkväll hittar du mig förmodligen" och många fler.


Ladda upp profilbild

Ladda gärna upp en profilbild, dina recensioner blir då mer personliga. Verifierar du ditt konto med facebook så får du automatiskt en profilbild och slipper ladda upp. Du kan självklart ändra när du vill i dina inställningar.


Följa andra medlemmar

Du kan följa andra spännande användare och vänner. Du kan se deras aktivitet i ”Senaste aktivitet” och hålla koll på deras recensioner och annan aktivitet på sajten.


Kartsök

Med vår sökfunktion kan du filtrera fram de bästa ställena efter dina villkor. Letar du efter en fransk restaurang, som serverar middag och är mysig inom 500 meter från där du är just nu? Inga problem. Se här.

För våra användare i Stockholm

Thatsup-ambassadör

Thatsups ambassadörgrupp är ett community av fantastiska människor som upptäcker stan och delar med sig av sina upplevelser. Lär mer här!


Event

Precis som våra medlemmar så älskar vi att upptäcka Stockholm. Därför bjuder vi in våra mest aktiva recensenter till roliga event där vi tillsammans upptäcker all vår härliga stad har att erbjuda. Här kan du se bilder från våra event. Vill du också gå på event med Thatsup? Kontakta vår Community manager Ida så berättar hon mer.