Krusenberg Herrgård Krusenberg Herrgård

Guiden till Uppsalas bästa spa

Dags för en dag på spa i Uppsala? Ibland kan det vara svårt att hitta avkoppling i vardagen. En kopp te framför teven räcker inte alltid när deadlines hägrar och det dåliga samvetet ligger och lurar. Vad är då bättre än att koppla bort vardagen i några timmar på ett skönt spa? En ansiktsbehandling, en massage och en pedikyr senare är avslappningen total. Idag finns det alternativ för såväl massagefantasten som hudvårdsentusiasten och den som vill ta en paus på lunchrasten. Här guidar vi dig till riktigt bra spaanläggningar i Uppsala.

Innehållsförteckning
 1. Spa i Uppsala
  1. Krusenberg Herrgård – Härlig herrgårdsupplevelse
  2. Uppsala Spa & Skönhetsvård – Gediget behandlingsutbud
  3. Royal Spa and Beauty – För den som tar skönhet på allvar
  4. Malin's & Ulrica's – Klassiskt spa med helhetsvision
  5. Nova Park Conference – Skandinavisk superlyx
  6. Sigtunahöjden – Skräddarsytt med hög mysfaktor
  7. Organic Face & Spa – Ekologiska hudbehandlingar
  8. Tullhuset Spa – Tre alternativ i samma hus

Spa i Uppsala

De bästa spaanläggningarna i Uppsala

Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård – Spa
Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård

Härlig herrgårdsupplevelse

Koppla av i anrik miljö precis vid Mälaren. På Krusenberg Herrgård utanför Uppsala kan du unna dig sköna spabehandlingar med exklusiva produkter, basturitualer och andra lyxiga inslag. Självklart går det även bra att kombinera spabesöket med en övernattning på hotellet, eller med en måltid i restaurangen.

Uppsala Spa & Skönhetsvård

Hemsida

Gediget behandlingsutbud

Beläget i Gränby Centrum ligger Uppsala Spa perfekt för en avslappnande avslutning efter en dags intensiv shopping. Anläggningens behandlingsutbud är brett och kreativt, med såväl klassiker som massage och ansiktsbehandlingar. Här kan du även njuta av turkiskt saltskrubb, eller örtbad.

Royal Spa and Beauty

Hemsida

För den som tar skönhet på allvar

Många spaanläggningar blandar avslappning och skönhet i sina behandlingar, men Royal Spa & Beauty tar det längre än de flesta. Utöver massage finns även smärtlindrande procedurer tillgängliga, samt flera olika typer av ansiktsbehandlingar – här kan den som vill exempelvis injiceras med Botox eller få en kemisk peeling.

Malin's & Ulrica's

Klassiskt spa med helhetsvision

I en uppsjö av bioniska massagepaket och lerinpackningar med nanorobotar kan man ibland desperat önska sig ett traditionellt spakoncept utan krusiduller. Då är Malin's & Ulrica's helt rätt. Med helhetssyn på hur behandlingarna kan samspela hjälper hudterapeuterna dig att sätta ihop en avkopplande stund. Här erbjuder man allt från ansiktsbehandlingar och massage till vaxning och nagelbehandlingar.

Nova Park Conference

Hemsida

Skandinavisk superlyx

Nova Parks Water Lounge håller inte tillbaka. Spa-upplevelsen bokas i paket, i allt från After Work-spa till Weekend-spa, och ger tillgång både till behandlingar och pool-anläggning. Allt från mosaikbastun till isbaren andas lyx. Det enda som saknas är någon som kan bära en hem till sängen och stoppa om en när dagen är slut.

Sigtunahöjden

Hemsida

Skräddarsytt med hög mysfaktor

Sigtunahöjden satsar på specialisering med behandlingar som mammamassage, ansiktsbehandlingar för män och särskilda gruppbehandlingar. Badavdelningen är intim och mysig, särskilt utomhusjacuzzin, som är ett extra plus i kanten om vintrarna. Väl värt den extra resetiden.

Organic Face & Spa

Hemsida

Ekologiska hudbehandlingar

Organic Face & Spa lever upp till sitt namn. Här erbjuds allt från massage till vaxning, men det är ansikts- och kroppsbehandlingarna som verkligen gör spat värt besöket. Handgjorda, ekologiska hudvårdsprodukter används till ansiktsbehandlingar, sockerskrubbar och bad. Oavsett ålder går man härifrån med babylen hy.

Tullhuset Spa

Hemsida

Tre alternativ i samma hus

I arkitektritade Tullhuset, precis vid vattnet, kan du njuta av tre olika spaupplevelser under ett och samma tak. ZoUL Fish Spa erbjuder pedikyr i en tropisk miljö och på Anteia Massage kan du välja bland ett stort utbud av behandlingar, såsom aromamassage och hot stone massage. Sist men inte minst hittar du även Härliga Händer i huset, som ser till att dina händer och naglar får den kärlek de förtjänar. Det går fint att kombinera behandlingar hos alla tre vid samma besök. Det går även att boka in sig för möhippa eller andra event.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;