Här hittar du Uppsalas bästa sommarrea

I år börjar sommarrean i Uppsala tidigare än någonsin, i många av stans butiker är priserna redan sänkta till hälften och man kan ännu göra riktiga fynd ur butikernas vårsortiment. WhatsupUppsala.se guidar dig till våra favoritbutiker och tipsar om de bästa fynden.

Bergmans (Galleria Dragarbrunn), Dragarbrunnsgallerian

Några av sommarens verkliga fynd hittar man i Bergmansbutiken i Dragarbrunnsgallerian, med fokus på stiligt dammode hittar du här kläder till reapriser på mellan 30% och 50% i hela butiken med undantag för basvaror.

Rean börjar tisdagen den 21 juni

På Bergmans i Dragarbrunnsgallerian hittar man sommarens läckraste damplagg.

Trolltyg, Gamla torget 1

Sommarrean på trolltyg brukar vara en höjdpunkt för alla som uppskattar det avskalade modet från modehus som Filippa K och Gant. På såväl herr- som damavdelningen hittar man allt från strikta kavajer till tvättade jeans, inledningsvis till 20% rea men med sjunkande priser ju längre in på sommaren vi kommer.

Rean pågår


På Trolltygs sommarrea hittar man kläder såväl som accessoarer.

Marc O'Polo, Dragarbrunnsgallerian

I sommar rear den exklusiva Marc O'Polobutiken ut plagg som även den med en något tunnare plånbok har råd med när butiken sänker priserna med så mycket som 50%. Förutom det klassiska utbudet av chinos, jeans, skjortor och tröjor för både han och henne finns även ett brett sortiment accessoarer, väskor och klockor.

Rean pågår

Vivi & Viktoria, Vaksalagatan 24

På Vivi & Viktoria passar man i sommar på att rea ut utvalda delar av sortimentet från 20% till 70% av butikspriset. Särskilda fyndvaror säljs för 60 kr.

Rean börjar onsdagen den 22 juni

På Vivi & Viktoria sänker man priserna med upp till 70% i sommar.

Bergmans Drottninggatan, Drottninggatan 4

En av sommarens främsta utförsäljningar när det kommer till dressat herrmode hittas i Bergmans butik på Drottninggatan. I år börjar man med 30-50% rabatt på i stort sett hela sortimentet.

Rean börjar tisdagen den 21 juni

På Bergmans erbjuder man upp till 50% rabatt i sommar.

Gant, Dragarbrunnsgallerian

Gant inleder sin sommarrea med 30% rabatt och erbjuder ett fullständigt sortiment ur Gants samtliga kollektioner, från herr- och damkläder till inredningsdetaljer.

Rean börjar måndagen den 27 juni


Hanazacka, S:t Olofsgatan 42

Uppsalas mesta butik för barnkläder kombinerar den stundande sommarrean med en rejäl flyttrea och säljer ut hela sortimentet till 20% rabatt. Allt från barntröjor till skötväskor och bärselar hittas i butiken på S:t Olofsgatan.

Rean pågår

Letar du efter barnkläder i sommar är Hanazacka butiken för dig.