Saluhallen och Hyllan bjuder på härliga grillveckor

Saluhallen och Hyllan bjuder på härliga grillveckor

Under några dagar i november sluter en av Upplands främsta köttproducenter upp med en av våra mest exklusiva restauranger. Resultatet är saluhallens Grillveckor, en två veckor lång hyllning till allt det vi älskar med kombinationen av kött och eld.


Med Skebo kött närproducerade, ekologiska kött och Hyllans mästerliga grillvirtuoser utlovas en grillbuffé som på förhand ser ut att slå det mesta vi sett i Uppsala på senare år. Njut av utvalda köttprodukter grillade på Hyllans träkolsgrill och en mängd charkuterier i kombination med läckra såser, alla upptänkliga potatistillbehör och fräscha sallader, allt till ett i sammanhanget mycket modest pris.

Datum: Torsdag - Lördag 11-13 november, samt onsdag - lördag 17-20 november

Pris: 345 kr/person (295 kr/person med unt-kort)

Mer info: Här

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.