Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hår & häpna

3,0
4 recensioner
Redigera Hår & häpna
Hår & häpna

I den svalt trendiga frisörsalongen Hår & häpna jobbar ett gäng mycket professionella och trevliga frisörer. Här får kunden alltid ett trevligt bemötande då frisörerna alltid lyssnar på önskemål och idéer när de formar frisyren. Priserna ligger något högre än snittet, men ser man till den kvalitet salongen håller så är klippningarna några av Uppsalas mest prisvärda.

Användarbilder på Hår & häpna

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 nov 2017

Har klippt mig här i ungefär fem år nu, numera av samma frisör men förut med varierande. Alltid nöjd. Frisören som numera klipper mig förstår hur mitt hår funkar och hurdan min stil är och både lyssnar på vad jag tänker och t... Visa hela »

10 okt 2017

Gick dit för att slinga upp håret ljusare, frisören rådde mig att istället färga hela håret och sa att jag ändå skulle få skiftningar, slutade med att mitt hår vart mörkare än innan (dvs motsatsen till de jag bad om) och en vä... Visa hela »

24 sep 2017

Är jättenöjd, klippt mig 3 ggr här och min ena dotter 1 gr och hon blev så nöjd! Vi kommer fortsätta klippa oss här!

27 aug 2016

Klippte håret där, dom klippte fel och sa inget. 3 dagar senare när jag plattade håret upptäckte jag som tre stora hack. Bemötande jag fick när jag gick tillbaka var under all kritik bla med en kommentar att det vara bara för att jag hade tjockt hår, s... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.