Det började inte så bra. Kyparen kom och torkade av vårt bord med en våt trasa så vatten låg fortfarande kvar efter flera minuter. Det ordnades efter att jag bett om ordentlig avtorkning.
Överraskningen kom med att trasan sedan hamnade på en barpall! Jag kunde konstatera att ytterligare en trasa låg på annan pall längre bort.
Efter en kvart ungefär kom en personal, flyttade trasan över till pallen bredvid och satte sig för att dricka te. Sedan gick han. Under tiden kom ytterligare en personal, la tillbaka trasan på första pallen för att ställa brickor där den legat. Den tedrickande personalen kom dock tillbaka, slängde trasan på brickorna och satte sig på sin, tydligen, favoplats. Med tanke på att trasor är en av de värsta bakteriehärdar, undrar jag vilken utbildning personalen fått för att kunna bedriva restaurangverksamhet.
Hur var mat och dryck då? Fiskpicatta var dagens rätt, därför bad vi om torrt vitt vin… som visade sig var halv sött. När det gäller rätten, var smaken väl ok, men som tur var hade vi fått bröd till den smaklösa salladen så vi slapp gå hungriga från restaurangen.
Det började inte så bra. Kyparen kom och torkade av vårt bord med en våt trasa så vatten låg fortfarande kvar efter flera minuter. Det ordnades efter att jag bett om ordentlig avtorkning.
Överraskningen kom med att trasan sedan hamnade på en bar...