Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salt

1,0
2 betyg
Redigera Salt

Hos Salt Bar & Matsal på Kungsholmen äter du rediga portioner av svensk husmanskost, men också olika fiskrätter och pasta med lite mer kontinentala influenser. Fokus ligger dock på det svenska - här förekommer älg både på menyn och i inredningen.

Salt huserar på Hantverkargatan ett stenkast från Kunsgholmstorg och går i äkta kvarterskrogsstuk. Här serverar man husmanskost till både lunch och middag, med betoning på svenska klassiker. På middagsmenyn hittar du till exempel den karaktäristiska älgburgaren, som serveras med lingonketchup och syltad rödlök, samt plankstek och Biff Rydberg, men också sydeuropeiska fiskrätter som moules frites och olika pastarätter.

Lunchmenyn varierar från dag till dag och präglas av svenska smaker, med klassiker som wallenbergare, raggmunk och stekt fläsk med löksås. Den som vill kan även handla med sig sin lunch som takeaway. Annars är det bara att slå sig ner i den ljusa, skandinaviskt influerade matsalen som bland annat pryds av älgar i olika former.

Här finns även en bar för avslappnat häng i folklig miljö.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 dec 2014

Skulle fixa nytt pass på polishuset och de hade tekniska problem så väntetiden var typ 3 timmar. Blev spontanbesök på Salt som ligger i kvarteret. Visade sig vara ett omysigt ställe. Gammalt (inte på ett charmigt sätt), kalt och dessutom rätt ofrä... Visa hela »

13 okt 2017

Det började inte så bra. Kyparen kom och torkade av vårt bord med en våt trasa så vatten låg fortfarande kvar efter flera minuter. Det ordnades efter att jag bett om ordentlig avtorkning.

Överraskningen kom med att trasan sedan hamnade på en bar... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.