Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Välkommen till Föräldrasplainings blogg

Woohoo! Äntligen börjar vi blogga på Thatsup.se. Vilka är vi då? Ja, här kommer en fabricerad intervju med en av personerna bakom, Andreas alltså.

Vad är Föräldrasplaining för något?

Föräldrasplaining är en podcast om föräldraskap med Agnes Lindberg och Andreas Ivarsson. Vi är podcasten som handlar om livet med barn och vardagspusslandet som ingår. Du får höra den osminkade bilden av livet som både är glädje och ångest. Hittills har vi släppt 21 avsnitt.

En podcast som är en blogg, hur tänker ni?

Ja, lite konstigt kanske. Men egentligen inte. Vi har märkt att mycket vi pratar om i podcasten är referenser till andra saker eller att vi vill gå lite mer på djupet med vissa ämnen. Då är blogg en perfekt plats att samla det på och så hittar de som letar efter ämnen vi tagit upp, oss när de söker på Google.

Och Föräldrasplaining är mer än en podcast, vi är en inspiratör och peppig kompis till dig som har barn. Du kan träffa oss i form av podcast, blogginlägg, Stories och inlägg på Instagram och kanske video någon gång i framtiden.

Vilka är ni som står bakom Föräldrasplaining?

Jag kan bara prata för mig själv, här är en dunk i ryggen att Agnes också presenterar sig.

Andreas Ivarsson i typ 100 ord: Pappa till 2 barn (adopterade från Taiwan) som jobba med strategier och innehåll på hyfsat kända KIT (där han bland annat skapade matkontot KIT Mat). Vid sidan om jobbet brinner Andreas för matlagning och att fixa saker hemma, nu under vårkanten blir det mycket odling också.

Han bor i ett radhus i Hässelby Villastad med barnen och sin kära fru. Snart har han bott 10 år i Stockholm, född och uppvuxen i Rödeby (en by utanför Karlskrona i Blekinge).

Hur lyssnar man på er podcast?

Du hittar den om du söker efter Föräldrasplaining i din podspelare (pröva Spotify om du inte har en dedikerad app för poddar).

Man kan också gå till vår poddplattforms sida och lyssna direkt.

Hur ofta släpper ni avsnitt?

En gång i veckan och tanken är att varje avsnitt är runt 20 minuter då vi vet att många med barn har väldigt lite egentid som kan ägnas åt poddar.

Hur tipsar man er om ämnen och gäster som borde vara med?

Du kan så klart kommentera här på bloggen, men du kan också skriva till oss på Instagram, där vi heter @foraldrasplaining.

Skriv en kommentar