Vi är inga experter

Hej alla fina kottar. Hoppas att ni mår fint. Jag, Maja, lever life i Palma och jag utlovar en guide härifrån när jag kommer hem. Har fotat en massa härliga ställen, och memorerat alla mysiga kvarter, restauranger, barer och stränder. Så otroligt mysigt här!

Tänkte diskutera en grej som jag tycker är viktig i dessa matprojekt som Clara och jag har, allt från Instagram och blogg till livepodd och matguider. Vi är inga experter. Vi är inte utbildade inom mat, vi är inga kockar. Vi kan inte mycket om gastronomihistoria och vi vet inte namnet på alla lyxrestauranger i Stockholm. Vi besitter inga djupa kunskaper i att recensera restauranger och vi vet inte hur man styckar en kyckling. Vi kan inte mycket om Fine Dining, utan föredrar en avslappnad middag i en livlig miljö. Jag visste inte ens hur man stavade "Sous Vide" innan jag nyss googlade det, sådan amatör är jag.

Men där emot är vi jäkligt nyfikna, faschinerade och intresserade av mat. Vi älskar att äta, vi älskar att prova restauranger och vi älskar att gå bananas i köket. Vi älskar att nörda in oss, lägga pannkakor på hög och dekorera med bär och frukt och sedan fota tills vi får en bild vi är nöjda med. Vi älskar att analysera kaféers val av bönor till kaffer och vi älskar att diskutera växterna och ljusstakarna på borden. Vi älskar att skriva, fota och redigera bilder. Vi älskar att tipsa, och vi älskar att få tips. Vi älskar att kommunicera med er och vi är så glada över att ha kommit i kontakt med så många andra foodies där ute. För oss ska mat inte vara något komplicerat eller något som är fyllt med prestige. Vi vill äta, vi vill skratta och vi vill lära oss mer varje dag.

Tack för att ni hänger med oss, och hojta om ni vill prova ett nytt kafé eller en spännande restaurang med två icke-experter. Puss!<3


 

Skriv en kommentar

Ni är bäst!

· Svar till Frida

<3

Kommentera