Den professionella muppen, Andreas Carlgren (C), som även ligger inne med Sveriges sämsta hår, även har kommit med ett förslag som lämnar mig undrandes över hur den där muppen egentligen tänker... han vill totalförbjuda kvicksilver.

Öh... bra idé? Men... hjälp mig förstå nu... först tvingar man bort alla gamla lampor i sann klimathysteri-anda. Istället får man använda lågenergilampor som innehåller just kvicksilver. Öh... ok. De där lamporna som - om de går sönder - gör att man ska evakuera rummet, vädra i femton år och sedan göra sig av med resterna på närmsta miljöstation...

Nu ska alltså kvicksilver totalförbjudas enligt muppen. Vad har då muppen tänkt göra med alla lågenergilampor som det var så skitnödigt viktigt att införa?

Alltså, jag är med på att kvicksilver är dåligt... det är därför jag ställer mig frågande till de där lamporna. Jag menar... vem orkar åka till en återvinningscentral med sina lampor? Inte jag iallafall. Den åker i de vanliga soporna. Så gör nog många andra med... så med andra ord borde det vara mer kvicksilver än någonsin i omlopp.


Kolla in!!! Man kan nästan se tassarna på

räven som ligger och sover på muppens skalle.

Är muppen Andreas Carlgren på riktigt? Har muppen verkligen tänkt igenom det här? Kan inte Kermit & co komma och hämta sin polare? Vem gjorde muppen till miljöminister? Retar någon muppen för frisyren i fikarummet? Frågorna är många... men svaren lyser med sin frånvaro.

Fast det viktiga här... viktigare än miljön och kvicksilver... är varför i helvete inte muppen fixar till sitt hår så han ser lite normal ut.


DN -

Skriv en kommentar

man ska förbjuda kvicksilver, men man ska ha kvicksilver i vaccin och i lampor...?

iof menar han antagligen att man ska arbeta mot att få bort kvicksilvret ur lågenergilamporna, det ska inte behöva vara mer än en parentes i lågenergilampornas lysande framfart (höhö vad rolig jag är =P). det är jag 100% för. men det ser onekligen lite... dumt ut.

· Svar till Tinky

Hahahaha.... jo.. men jag fattar fortfarande inte varför vi kunde chillat med lamporna tills vi har utvecklat lampor UTAN det där kvicksilvret.

Suck. Jag tror jag redan har slängt tre stycken i soporna. Mitt miljömedvetande räcker inte till för att jag ska engarera mig ett dugg... blir det det minsta jobbigt skiter jag i det.

Däremot kan jag tänka mig att betala extra i miljöavgift eller något... bara jag slipper strula till li... Visa hela »

Ang. Andreas Carlgrens hår. Har en teori: i vissa bögkretsar verkar finnas ett liten-gosse-ideal. Håret ska då se ut ungefär som pojken på Kalles kaviar tuben.

Andra gossar är Calle Norlen data.s-info.se/data_page/1686/images/Pride_onsdag_-07_001.jpg och Sven von Essen www.google.se/imgres?imgurl=http://www.region46.com/gUpdate/gGetImage.php%3FgId%3D1120319060_item_2_image&imgrefurl=http://www.region46.com/main.php%3Fpage%3Dvimmel... Visa hela »

· Svar till Blogo

Hahahahahaha... jag fastnade HELT vid tanken på att killen på Kalles Kaviar tuben skulle vara ett slags bögideal... så sjukt roligt att det skulle inte förvåna mig om det är sant.

asg

Jag är för trött för att ens orka läsa ordentligt, men... Hahaha. Allvarligt: "Man kan nästan se tassarna på räven som ligger och sover". Det kan vara din roligaste bildtext någonsin. Och då har jag ändå följt dig länge. Haha!

· Svar till Roger

:D :D :D

Utan att vilja positionera mig som varande särskilt insiktsfull i bögarnas värld vill jag säga att jag tror stenhårt på Kalles-teorin. Kolla in Calle data.s-info.se/data_page/1686/images/Pride_onsdag_-07_001.jpg och Kalle www.kalles.se/

Det skapar ruskiga associationsbanor..... Man skulle ju inte vilja smaka på Calles prickiga t ex

· Svar till Blogo

Hahahaha... så sjuk du är. Hur kul som helst :D

Alltså den där korvryttarn går ju inte att ta på allvar, och även om han mot all förmodan någonsin skulle lyckas klämma ur sig något vettigt, så skulle frisyren sabba allt ändå.

Undrar vem som är den största muppen.
Carlgren med frillan eller den late, som inte orkar ta sitt ansvar.

· Svar till Ulrika

Menar du att jag slänger lamporna i soporna? Tja... jag ser inte ansvarsbiten där faktiskt.

Ulrika: mnjo, men det var väl en förenkling? man kräver att alla ska ha kvicksilverlampor, men har inte installerat någon vettig hantering av dem - konsekvensen är solklar. Man kan inte förväntas diktera andras tid om avsaknaden av konsekvenser är total, särskilt om själva "problemet" (kvicksilverhanteringen) är påtvingad. vore en annan sak om man hade en lampholk bredvid sopinkast eller nåt.

och jo, jag lä... Visa hela »

· Svar till Tinky

Speciellt som jag inte ens vet var det finns återvinningsstationer. Inte en aning... helt blankt.

jag passerar en på väg hem från jobbet- ganska praktiskt.

· Svar till Tinky

Oj... det är ju... praktiskt.

Hmmm... hur får man reda på var de finns?

Se där! Ingen har informerat folket! Jag är oskyldig till allt!

Fast egentligen är det skitsamma... för är det långt så heell no, jag kör dit med två trasiga lampor.

;)

jag stoppar den i fickan och sular den på rätt plats när jag minns det. men det är väl så långt jag sträcker mig.

Det är ju precis det jag menar.
Det är åt helvete för mycket "ameh oooorka" och alldeles för lite tänkande utanför den egna naveln.

Problemet Ulrika är inte bara ammehh ooorka attityden utan även samverkan med ovannämnda och deras sjukt pantade politiker som denna blobb till folk (kallas visst den breda massan) röstat fram. Då får man pantade och dåliga lösningar, med endast kortsiktigt fokus.

Kommentera