I mitt inlägg om Syndikalisterna, "Sveriges lillmaffia", så kom det en hel drös med kommentarer om hur kapitalismen är ond, att Berns har slavvillkor och blablablabla...

Sedan kommer det fram att lille Ruben... den lille röde SAC-"ledaren" (läs gudfader) som har så jävla mycket åsikter om rätt och fel... är ett stort rövhål själv. Vad sägs om det här (Hanne Kjöller, DN):

"Ruben Tastas, mannen bakom indrivningsbrevet till Berns är nolltaxerare och storkund hos Kronofogden. Han är registrerad för 161 ärenden, samtliga är skulder till det offentliga. Till dem hör 54 obetalda underhållsstöd. Denne röde riddare tycker uppenbart inte att fäder ska betala för sina barn. Det ska vi andra göra. Liksom vi ska betala hans skatt, teveavgifter och studieskulder."

Hahahaha.. och där... precis där... försvann Syndikalisternas trovärdighet. "Poff!" sa det och så förintades den till små, små atomer. 206.123 spänn är han skyldig totalt.

Vilken jävla idiot. Stå och gapa om orättvisor till höger och vänster medan han själv bara belastar samhället och inte ens kan göra rätt för sitt/sina barn.

Jag brukar kalla sånt där beteende för att äga sig själv.

Undrar om Ruben umgås med Fritz? Jag misstänker det.


Skriv en kommentar

Vilket stolpskott

Pezster 
· Svar till Cian

Förstaplats i stolpskotts-vm.

Du är en hjälte, fortsätt med det du gör, på dem bara!!!

Pezster 
· Svar till Emil Buss

:)
Det är lite som att plocka godis från småbarn när man har att göra med sådana här idioter. Det enda som retar mig är varför inte fler skriver om det.

I mitt fall skulle det resultera i total ilska och sönderslagen dator. Lämnar det åt dig då du gör det på ett ypperligt sätt :)

Pezster 
· Svar till Dr. Dum

Ahaaaa! :D Dyrt i längden...
Tack förresten.

Bra jobbat Pez! skönt att det finns fler som gärna belyser bakrunden på dom som gärna gapar åt höger och vänster om rätt och fel. Däremot håller jag inte med dig i fackfrågans icke vara eller vara,, men man kan ju inte hålla med dig i allt! SAC däremot känns lite för mycket maffia för mig..och Ja jag är säker på att Fritz och Ruben hänger, vem vet kanske på Berns?

Pezster 
· Svar till åsa

:D
Fast facket är inte bara av ondo... det är bara deras envetna försök att skaffa sig mer makt som får mig att flippa ut.
Den dagen då en arbetsgivare inte kan anställa den personal de vill... det är då Sverigebåten sjunker.... snabbt.

Hahahaha... förresten... fick en bild i huvudet...
Fritz och Ruben står utanför Berns och tigger öl av andra.

Var tog alla socialister vägen, som brukar vallfärda hit så fort du skriver något om facket?

Pezster 
· Svar till Antropos

Tja... Enligt besöksstatistiken har de varit här... men vad ska de säga? Det här går liksom inte att försvara. Tror lille Ruben är färdig som talesman faktiskt.
Han... och SAC ska bara komma på det själva först. ;)

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahahaha... förresten... läste din kommentar under ett annat inlägg...

"Ådalen 31 *Romantiskt skimmer över ögonen* Det var tider det."

Hahahhahaa... jag skrattar så jag får oooooont. Lysande.

På vilket sätt rättfäridgar Rubens ekonomiska problem att Berns tvingar människor att arbeta utan OB, föräldraledighet, och till sjuttotalet kronor timmen? Finns ingen logik i ditt "tänk".

SAC har inga ledare, anledningen till att Ruben är talesman är väl åt städarna är väl för att han snackar spanska och svenska. Men inte ens det bemödade du dig att ta reda på.

Men jag fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Karl

Hahahahaha... Naw... Arg? Skitsamma. Ingen bryr sig. Ni är alla inom SAC förlorare. Kan tänka mig att det är skönt att vara med i den där klubben... Så ni får ut något av er existens.
Jag lyssnar inte på er "arbetare" eftersom NI inte vet hur det är att driva ett företag. Gör det först så kanske jag lyssnar på er.
Så vem är de egentligen som öppnar munnen utan att ha en jä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Karl

Och ingen av d jobbade för Berns ditt vänsterpatrask.
Jisses... Säger ordet intelligens dig något? Inte? Ah... Det förklarar sååå mycket!

@Karl: Är inte att skita i att betala underhåll och x antal andra skulder till det offentliga att vara en samhällsparasit??? Annars får du nog förklara vad det är.
Sen tycker jag att du ska tänka ett varv till, så förstår du kanske varför det är lite roligt/lustigt/sorgligt att just Ruben för SAC:s talan i det här....

ruben är en riktig filur. han säger sig stå på de svagas sida men det är dem han utnyttjar mest. han får "medlemmar" att jobba gratis: vara med i blockader etc mot att han lovar att han kan ordna arbetstillstånd till invandrare. ibland tar han betalt för detta, så till den grad att migrationsverket så gott som spärrat alla ansökningar med hans underskrift. han har ca 60 pers. skrivna hos sig, även detta ngt som han... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anna

Vissa av de saker har jag hört med. Jag inväntar dessutom några mail från folk som säger sig ha rejält med skit på honom. Spännande, detta!

ha ha han kommer snart falla som en fura, men som man bäddar får man ligga.

Kan ingen kolla upp Emil Boss också, han har självklart inte rent mjöl i påsen heller. Kul att Tastas inte kommenterat någonstans, och att Sac:are kallar dessa fakta för "lögner" - det är också humor.

Vad denna Ruben gör eller inte har inte att göra med att Berns utnyttjar de mest svaga i samhället och att Berns beter sig som skitstövlar mot dem.
Det är Berns beslutfattare som är rena parasiter, att "suga blod" från de fattiga, är det sämsta sorts parasiter som gör. Det är det som att vara parasit är.
Och sånt hjälper ju den riktiga maffia med, mot betalning.
Maffian stödjer de rika, mot betalni... Visa hela »

Pezster 
· Svar till [email protected]

Berns driver ett företag. Berns köpte in arbetskraft från ett bemanningsföretag... sedan sa de upp det... nu vill ni alltså att Berns ska anställa de som aldrig jobbat på Berns?

Idiot. Ta en injektion verklighet och inse fakta nu.

SAC = lolråttor.

Det du säger är att det är inte Berns som är den äckliga blodsugarparasiten, utom städfirman i stället?
Det låter som en åning förenklad version.

Pezster 
· Svar till [email protected]

Precis. Men jag förstår att det är jobbigt för dig att förstå.

Hyr jag in personal från ett företag är det inte mitt jobb att kolla hur deras personal har det... jag betalar fakturan bara.

Jisses... är ni på riktigt? Det tror jag inte på. Fem spänn på att ni SACare känner och umgås med smurfarna.

Vi är också ett företag, med kulturella evenemang och god mat. Och appropå maffia, vi förstår mycket väl vad Berns håller på.

Pezster 
· Svar till [email protected]

SAC är maffian. Du vet... De där idioterna du håller på.
Syndikalisterna är några jävla mesar. Överstemesen Ruben försöker skrämma folk tillsammans de övriga förlorarna i Syndikalisterna. Nej... Kära sjungande thaikäks servitris.... Berns är hjältar! Faktum är att jag ska ta en öl eller två där redan ikväll!!!!

Jag är företagare, ingen servitris. Men det finns företagare och företagare.
Njut av din öl och ha det så bra.

Kommentera