Iphoneanvändare är lite speciella. Jag har själv en 3GS sedan ett tag och är enormt missnöjd. Bajstelefon. Så om någon ligger inne med en androidnalle och vill byta så hojta till.

Iallafall... ajfåån-människor är roliga. Det började med att de stod i vår lounge och diskuterade "skydd". Fattar ni? De diskuterar SKYDD till sin telefon. De visade upp sina telefoner. Vissa var inpackade i silikonfodral. Andra hade tunn plast som skyddar displayen och som tydligen är ett helvete att få på. Det märktes på små dammkorn och annan skit som fastnat under filmen.

Med andra ord... alla skydd försämrar kvaliten på skärmen och förfular telefonen. De där plastfilmerna gör alltså att telefonen, under den tid du har den, ser ut som bajs. Jag fattar inte. Efter några år byter du telefon och under alla skal och repiga plastfilmer ser den där telefonen ut som ny? Till vilken nytta då? Så att du kan sälja den och att den köparen kan njuta av en telefon som ser fräsch ut när du dragit av allting?

Är det lönt att ha en ny telefon när den, direkt efter applicering av plastfilm och efter du packat in den i något jävla hölje, ser tre år gammal ut efter en dag i fickan?

En telefon är till för att användas. Lite repor får man räkna med och det är ju skitsamma ändå för när den ser för jävlig ut är det ändå dags för en ny. Min ajfååån är nästan som ny efter ett år. Trots att jag har den helt oskyddad i samma ficka som jag har mina nycklar och mynt. Den dagen jag börjar duttelidutta med min telefon och behandla den som en liten bebis ska jag omedelbart slå mig själv i skallen med något hårt.


Bildbevis. Japp... tekniknördar ser Cydiaapplikationen. Självklart är den jailbreakad... annars kan man för fan inte använda den utan iTunes (HATA AJTJUNES!). Sedan ser ni att jag har massor av olästa sms som jag ska läsa någon gång när jag har TID.


Men som jag sa i början. Någon som vill byta en androidlur mot en ajfåååån? Rakt av? Ja?

Skriv en kommentar

haha själv har jag en enkel liten skittelefon som ser ut som om jag dragit den i gruset :>.

det ger den *hosta* karaktär.

· Svar till Tinky

Den kan ringa? Ja? Perfekt. Välfungerande då med andra ord.
:D

varje gång du uppdaterar ett inlägg så skickas det ut en ny RSS vilket kan vara lite störande, fix plz!

· Svar till Limpan

On it...

den kan ringa OCH messa! helt otroligt!

· Svar till Tinky

UUUJ... messa med? Sjukt bra.

Har en helt vanlig jävla telefon som kan ringa, sms:a, ta bilder och filma. Inga jävla apps. Behöver nämligen inte veta exakt var jag är hela tiden (om man inte vet var man är kanske man har andra probem), behöver inte titta på film hela tiden (det har jag en tv och en bärbar dator till) och jag behöver framförallt inte spela spel i tid och otid (har ett liv). Dessutom är min mobil snygg. Och jag behöver inte vara rädd om den... Visa hela »

· Svar till Candy

Jag har en app som berättar för mig var telefonen är... så när jag blir av med den behöver jag bara... öh... var är nu telefonen... AGH! FAN!

iof skulle jag behöva en gps. jag har orienteringsförmåga som en jävla guldfisk.

· Svar till Tinky

Hahahaha... precis som jag. Jag kallar min flickvän för gps:en. Jag har noll koll. Tror det är roligare så ;) man hamnar på så mycket roliga ställen när man yrar runt.

Tacka vet jag min gamla micro-tac. Den fick plats i fickan om man tog bort batteriet som varade i 8 timmar (30 minuter samtalstid). Och ingen jäkel ringde på den, för det kostade en förmögenhet.

(Och innan Tinky hinner svara; nä, jag tror inte jag är störst bäst och vackrast med detta inlägget. Jag VET att jag är det.) XD

· Svar till Antropos

And the winner is.... :D

Haha skaffade också Ajfånet för någon månad sen :D

· Svar till Mobwoof

Jag beklagar... ;)

Haha :D

MEN..! Nu har jag ju inget att säga!

*sura*

· Svar till Tinky

Ajaj... jag vet inte det. Du ANVÄNDER ju din skönt repiga nalle... men om Antropos ANVÄNDER sin gamla micro-tac så... öh... blir vi mest oroliga...

;)

Haha Aj lajk maj Fåne :D

Ojoj man framstår väl som närmast teknikfientlig? Kör med en hajfena, en gul ericsson R310s (åtminstone kan tror jag att det står så på den) från anno daxumal...jag tror man kan sms:a med den också ;) Otroligt repig är den.

Kommentera