Jag har tidigare skrivit om Syndikalisterna. Ni vet de där som står utanför Berns och gnäller i tid och otid. En liten maffiaorganisation utan koll. Små idioter med noll kompetens. En av deras s.k. språkrör - Ruben - lyckades även med konststycket att bli uthängd som den samhällsparasit han är. En nolltaxerare vars högljudda synpunkter var värda precis och exakt noll.

Syndikalisterna... de är egentligen arga på ett företag som Berns anlitade... men det ligger det ju ingen mediahype i att angripa dem. Syndikalisterna kan nämligen inte förstå att det handlar om var man är anställd och inte var man utför sitt arbete. Det är inte mitt ansvar att ta hand om hantverkaren som renoverar mitt kök... utan det är självklart företaget som betalar hans lön som ska ta hand om den biten.

Om jag har ett företag, men INTE vill hålla på med gnälliga anställda och tjafsa om ditten och datten stup i kvarten... då är det min RÄTT att använda mig av ett bemanningsföretag. Jag skriver under ett avtal, de skickar folk och om jag inte tycker någon är snygg nog, eller intelligent nog, eller inte jobbar tillräckligt bra... så kan jag byta ut den där personen utan en massa tjafs. Helt underbart!!! Me like.

Syndikalisterna är med andra ord dumma i huvudet. Idioter hela högen. Jag hoppas att Bern står på sig. Man ska inte lyssna på idioter och absolut inte ge efter. Inte en enda av de där förlorarna har vad som krävs att driva ett företag... så... ni vet... håll käften.

Jag säger bara Ådalen. Det var tider det.

SvD -


Skriv en kommentar

Vilken liten mini-Hitler du låter som. Jag är så trött på ignorans, cynism och människoförakt!

Pezster 
· Svar till Alex

Minihitler? Va!?
Vem är det som uppför sig skumt!? Jo... dessa små äckliga syndikalister som fattar noll!
Börja arbeta istället för att gnälla!
*pisk*

Ta en öl på Berns framöver kanske vore något? Visste inte att de fortfarande höll igång...

Pezster 
· Svar till Björn

Öl på Berns måste ske med jämna mellanrum. Om inte annars bara för att njuta av idioterna som står utanför och fryser.

Haha! Utmärkt. Din sarkasm sätter fokus på vilka idioter Berns är. Precis så resonerar dem. Som en minihitler.

Pezster 
· Svar till David

Vad fan... står du här och gnäller?!
Tillbaks till arbetet!
swooosh *pisk*

Tycker denna situation är fullständigt sanslös.

Att Syndikalisterna inte ger skit till själva städbolaget tycker jag är ännu mer sanslöst.

Överallt läser man "Berns anställer städare och betalar dem 70 kr/h". Jaså? Det finns mycket med dessa påståenden som inte stämmer, men det allra mest tydliga är väl att Berns inte har med städarnas anställning, löner och vi... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

Precis!!!

Pezster 
· Svar till Anonym

Problemet är att Syndikalisterna är mindre intelligenta men hamstrar men ingen har berättat det för dem. Eftersom de inte vet att deras argument är korkade så fortsätter dem.

Jag funderar på att adoptera en Syndikalist. Fast jag har hört att de är svåra att få rumsrena.

Syndikalisterna låter ju som en spännande art. Undrar om dom är lika förtjusta i "DYI" som deras mer avancerade rödhåriga släktingar www.youtube.com/watch?v=IFACrIx5SZ0

Hell, med rätt träning och tillräckligt med morot/piska kanske man rentav kan smaska upp deras IQ till förmågan att lösa problem som att öppna dörrar eller putsa skor.

David
Haha! Utmärkt. Din [osaklighet utan argument] sätter fokus på vilka idioter [syndikalisterna] är. Precis så resonerar dem..... nej "de", menar jag, jävla grammatik. Som en [påse nötter].

Kommentera