Jag dissar med jämna mellanrum Melodifestivalen. Mest för att den alltid, tack vare en viss Christer Björkman, alltid suger hästpung kvalitetsmässigt. Den där snubben är flera decennier förbi sitt bäst-före-datum.

Skitsamma. Men kära svenskar som tittar och röstar på den här förbannade skittävlingen... förklara för mig varför Sara Varga kunde vinna med sin mes-sång?

Hon låter som en efterbliven bebis som dutte-dutt sjunger något jävla svammel om hur det är att vara... erhm... jag vet inte... en mes? En mes som man efter att ha lyssnat i typ tio sekunder vill döda. Texten som hon framför med den där gnälliga kom-och-skjut-mig-rösten får mig att må illa samtidigt som jag fantiserar om att någon ur publiken rusar upp och skallar henne i självförsvar.

HON och hennes bebislåt röstar ni fram? Öööh, vänta nu här... förklara för mig... är ni som röstar helt efterblivna? Jag menar som i ett kliniskt tillstånd med förtvinade hjärnor? Är det så?

Japp. Så är det.

Förresten... röstningsskandal? Ja, det är det! Det är en skandal att NI RINGER OCH RÖSTAR PÅ TRAMS! Då menar jag ALLA bidragen! Inte ett enda bidrag är bra. Alla suger hårt.

Och som vanligt är allt - utan närmare förklaring så klart - Christer Björkmans fel. Libyen? Christers fel. Charlie Sheens flipp? Christers fel. Valfri naturkatastrof? Christers fel. Osv, osv, osv... ad infinitum.

Jävla Christer. Jag citerar en film... "He's like a turd that won't flush."

1 - 1 - 2 - 3 - 4 -

Skriv en kommentar

Är det där skitprogrammet fortfarande aktuellt hemma i Sverige? Pinsamt.

· Svar till Bloomie

Tydligen.

Väntanulite! Är det inte bara en tävling nån gång fram på hösten per år, eller är jag alldeles akterseglad?

Hursomhaver är inte schlager min gebit. :D

· Svar till paqe

Jag vet inte! Det är deltävlingar, andra tävlingar, andra chansen, fetchansen, inte en chans chansen etc... som tydligen mynnar ut i någon slags final där vi till sist skickar det sämsta bidraget vidare.

tss. Nope, inga är bra i år, men hennes är den bästa i bunten. Så det så. Men, ESC är mycket roligare än den svenska varianten. Speciellt alla förståsigpåare och irriterade människor :D

· Svar till Polaris

ARGH! Skrev du precis att bebisens bebisbidrag var bäst av alla?

*chockad*

Efter att jag skrivit att inga är bra... :D man kan fortfarande rangordna dem, vet du. Vilka anser du är bättre, om man får fråga??

· Svar till Polaris

Inga! Det är som att fråga vilket djurs bajs som är godast.

Men Vargas idiotlåt får mig att må illa. Med den där mesrösten. *ryyys*

"... Och jag älskar livet..."

*dansk skalle*

www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2011/article8668344.ab Hon skulle inte ha vunnit, eller missförstod jag vad som sägs? :S

· Svar till kodolf

Det hade ju varit fett med skönt om det berodde på något tekniskt fel. Riktigt skönt. På något sätt hade det etablerat någon form av förtroende för svenska folket. Om än lite.

Jävla Christer :)

Urk!!
Detta var ditt andra inlägg som fick mig att se rött!
Har du aldrig hört talas om misshandlade kvinnor, kallar du dom mesar? Du har inte den blekaste aning om hur misshandlade kvinnor hamnar i den situationen. Där finns kvinnor som du skrev om i förra artikeln, företagsledare, kvinnor som är starka och som har jobbat sig upp i positioner. Är dom mesar menar du?
Kvinnomisshandel är ett stort och svårt problem, vilket du inte ver... Visa hela »

· Svar till republikan

Hon sjunger som en mes, låten är snordålig och så ska du få det till att den innehåller ett stort budskap!? Skärp dig. Den är asdålig.

Varför läser du bloggen om du lackar ur hela tiden? missförstå mig rätt... om du blir arg är bara kul och trevligt men som sagt... är lite nyfiken...

@republikan

Och Melodifestivalen menar du är rätt forum att förmedla detta?

Fjant.

Melodifestivalen i sig är ju i lejonpart anledning att man ger fan i att betala TV-avgift.

Om det nu kostar så mycket pengar att framställa skiten att samtliga svenska internet användare måste köpa licens för att använda sitt redan köpta bredband för att copyswede börjar gråta för mystanten B. Ask kanske man bör tänka om och tänka rätt?

Låt ett par entusiaster framföra bidragen p... Visa hela »

· Svar till paqe

TV-avgiftssmiteri är en konstart. DET borde bara en tävling istället! Jag anmäler mig redan nu.

Kommentera