I tre dagar har vi vart kulturella här i Kambodja och besökt en massa tempel. Så sjukt varmt och en lite halvtaskig förkylning gjorde att det var ganska tungt när solen stekte på hela dagarna. Men det var det lätt värt!

 

 

Kolla in rötterna på trädet, aivan ko filmissä!!

 

 

Granarna där hemma kan ju dra nå gammalt över sig : )

 

 

You wanna by a postcard? One dollar... Stackars sötnosar som försöker tjäna pengar finns öööverallt vid ingångarna till alla tempel. Man vill ju bara ge dom sina pengar så att dom får ett fint liv, men det går ju inte att hjälpa alla just nu.

 

 

Lite komiskt att en blind kvinna gick runt och såg på templen? HUR tänkte hon då?

 

 

Tobbe i en trädrot!

 

 

Fikapaus bestående av en sjukt liten banan. Ok, jag fattar piken.

 

 

Och så lite Coca-Cola också : )

 

 

Dom här sötnosrna satt och samlade små nötter typ, jättegulliga och alla små kids är svinduktiga på engelska.

 

 

Jag tycker alla som funderar på Thailand inte ska låsa sig vid det, som många svenskar gör.. Ta en tripp till Kambodja, det är helt fantastiskt!!

 

Nu ska jag återigen börja packa min väska för att åka till Koh Samui i Thailand för Re Earth festivalen som pågår i två dagar där. Det är bara svenska artister som står på scenen så det ska bli riktigt skoj! Känns lite vemodigt att lämna detta fina land och som att jag gärna skulle ha stannat längre.. Men vem vet? Kanske jag kan åka tillbaks snart igen?

 

Skriv en kommentar

MEN NÄR TÄNKER NI KOMMA HEM!?
jag bara undrar när man skall komma dit ;)

förstår om ni inte har den minsta tanke på det eftersom detdär ser helt otroligt ut!

Hahaha..ZARA! aivan ko filmissä!! du e ju för härlig.

Passa dig för vi kan ha skickat en extra stor väska med något av banden... Vipps ligger du i väskan på väg hem... Om inte annat så har vi skickat spioner som kommer att rapportera om dina förehavanden...

Kommentera