Gårdagen var lång och slitsam, har träningsvärk i armarna efter snorklingen och det känns i kroppen att det var någon som fyllde år. Men det är ju bra det så att man vet att man lever!

 

Vi har åkt över tillbaks till Bali idag, tillsammans med Marie och Adam som vi träffade på vägen ut till ön, och ska spendera en natt här och sen hoppa på flyget till Bangkok i morgon bitti. Det känns väldigt vemodigt att åka härifrån kan jag meddela. Gili Trawangang kan vara det vackraste jag sett och när jag tänker på vart man varit under dessa veckor så är Bali, Gili öarna och Kambodja de ställen som jag helt klart vill återvända till! Eller som man också kan säga så är det dom ställen som jag känner att jag har "Ohavitagit" : )

 

 

Hörde precis att det är en svensk kille som ramlat ner i en vulkan just här på Bali, herreguud så sjukt hemskt. Ibland kan man bara inte förstå hur grymt livet är. Och på tal om det så såg vi faktiskt ett vulkanutbrott häromdagen. Hur stora är oddsen för det? Jaa, det börjar verkligen kännas som att man sett så mycket nu så man behöver komma hem och få en liten reality check.

 

 

Nu ska jag njuta av den sista kvällen i paradiset. Sen väntar stadsliv och shopping, vilket inte är helt dåligt det heller i och för sig..

 

Skriv en kommentar

hihi... "OHAVITAGI" :)

Men eller hur!

Kommentera