Hallå!

 

Vilken skön helg jag/vi haft... efter klippningen i fredags blev det lite shopping med syster och kusin, dagen avslutades med en fantastiskt god middag på Vapiano i Gamla Stan... jag tror faktiskt att det gick in under kategorin "favoritsrestauranger" i Staden.

 

Vi lyckades ta oss dit ganska tidigt, innan afterwork-stressen så vi fick en riktigt skön mjukstart med massor av skratt! Jag var på ett riktigt "fåneri-humör", tror dock inte att syrran och kusin-rubin tyckte att det nödvändigtvis var lika populärt ...(kan bli lite långrandigt med oseriöst lallande och garvande) :)

 

 

Jag tror egentligen att jag är gjord för att spendera dagar som i fredags, jag känner mig på något sätt så glad sådana dagar ;)

 

Igår blev det ganska lugnt, dagen spenderades hos Beppo...jag och syrran blev bjudna på fantastisk middag med prinsesstårta och skumpa till efterrätt - det är sådana dagar man  verkligen uppskattar sina vänner!

 

Idag har vi bara strosat runt och fikat/hängt på söder tillsammans med Lisa, Beppo och syrran. ÅÅH!!! - kakmonster som jag är så åt jag världens godaste blåbärspaj med vaniljsås... förgyllde verkligen söndagen...

 

 

...jag lyckades "fynda" ett par nya vårskor också!!!

 

Efter shoppingen bjöd jag tjejerna på korvsoppa - så jäkla gott med husmanskost ibland!

Nu är det film på schemat..."Baksmällan" och "500 days of summer" kommer att avsluta denna söndag!

 

 

Skriv en kommentar

Bra filmer

Du är jättefin i lugg gumman!! Tjohoooo!! Och Kraako och Kussan också, hiiiskatti va fina!!

Tusen tack för jätte goooo soppa (en av mina favoriter)
och trevligt häng såklart!!

Jag är lite sur för att jag inte fick korvsoppa eller fika med er!...

Jag har gråtit hela söndagskvällen över det här=((.

Staaaaaackars mig=(

Jennie, jag lovar att någon gång bjuda dig på massor av korvsoppa :)

Kommentera