Eftersom vi är några timmar före här så har vi redan hunnit med en del idag! Det var uppstigning före tuppen och ut på äventyr. Vi hyrde en egen båt med en chaffis och åkte till några olika öar för att snorkla. Herreguud vad mycket fint man ser där under ytan, en massa sköna fiskar och stora sköldpaddor! Nu har vi paus och födelsedagsbarnet facebookar eller nåt..

 

 

.. Och jag bloggar såklart!! Senare ikväll så ska vi fira vilket säkert kommer att bli svin skoj med alla sköna typer man lärt känna här : )

 

 

Man får nästan bita sig nånstans för att fatta att man sitter med ryggen mot poolen och havet några meter framför sig, jag lovar att det är väldigt lätt att bli van. Otroligt lätt. Nu väntar facebook, hotmail och NSD, sen är det bara att kamma benan och hoppa i något vettigare plagg än en sarong och promenixa mot "Sama Sama", världens skönaste reagge bar : )

 

Skriv en kommentar

Hälsa ett stort grattis till födelsedagsbarnet!

Jag är så fruktansvärt avundsjuk på eran underbara resa och hoppas att jag själv får möjligheten att göra nåt liknande nån dag.

Kraaaaam

Guud vad skönt ni verkar ha det hela tiden!!
Njut av varje sekund du är där, fast du blir van...=)

Hälsa födelsedagsbarnet!

Pöss*

ja men så fuskigt.. fatta kontrasten...jag sitter med ryggen mot Peter Clausson=).

Tur man kan drömma sig bort=).
Kram , saknar dig.

NationalDemokratisk Front?!

seir nåo holest skyönt å oavslappnand ut tide'nö,häls åt födelsedagsboane som fylder än jier men int tide',gonatt på är boada o ha i riktit bra slöut på räiso,van ni nu ji?,kramar o helsningar froan töckmovieji!!

Kommentera