Tjena mittbena!

 

Skulle det inte vara för att jag ser ut som en mupp och låter som en chipmunk så hade jag gjort ett filmklipp så att du Zara skulle ha fått en mer levande rapport :) ... jag har dragit på mig en ivrig förkylning med feber etc. så jag väljer att bespara er/dig den underhållningen.

 

Bortsett från magsjukan så låter det ju som om du har det oroväckande fint?! Här hemma i Staden har vi det bra...vardagen rullar på och förgylls av sköna helger och mycket umgänge med tjejerna!

 

Haha...vi har bland annat utvecklat en ny underhållande förfestutmaning - vi kallar den för "druvan", Seppo är hittills överlägset bäst på denna! Kanske en gren för OS - vi skulle nog göra ett bra team tror jag!

 

...bild på lycklig förlorare i "druvan"

 

Det stämde annars som du skrev, de blå/vita lejonen tog hem bronset i OS...det råder dock delade meningar för om de var värda det?! Min mening är att Lejonen för en gångs skull fick känna på hur det kan vara att ha lite tur med sig i spelet...inte en gnutta försent ;)

 

Anka har jag tyvärr inte så bra koll på, men det är ju alltid tråkigt om folk ruineras! I övrigt är det en sedvanlig arbetsvecka som dragit igång och en äventyrlig helg att se framemot. Nu är  det fokus på att komma överens med denna förkylning.

 

många kramar!

 

Skriv en kommentar

hoja ko söööti.

Kommentera