Tjohej!

 

Igårkväll var jag och spanade in Tuas salong Söders pärla och den var SÅ JÄVLA FIN!! Jag har fått en liten hög av mina hårkunder när jag vart bortrest som jag ska beta av i veckan och får äran att göra det på Söders pärla, och det ska bli så grymt skoj att få träffa Tua och Lidia som jag jobbat med förut. Kolla in vad najs dom har det:

 

 

 

 

Om ni vill ha er ett gott skratt och fina naglar så tycker jag helt klart att ni ska boka er en tid hos tjejerna. Själv vet jag att jag kommer att njuta av alla goa kunder och trevligt sällskap av brudarna på salongen : )

 

Skriv en kommentar

Ojoj, ser mysigt ut!

The best salong in town baby!! ;)

Ser jätte fint ut, riktigt snyggt v-kort :) och väldigt bra kvarter:)

Jaaa vad snyggt!!KUL : )

Nå jag får väl boka nåt där när jag kommer.

säger du det? Kul!

Väldigt trevliga tjejer men de gör fruktansvärt dåliga naglar. Jag har testat många olika nagelställen i sthlm, men det här var ett riktigt lågvattenmärke. Om man nöjer sig med fula tjocka naglar som ser ut att vara gjorda av amatörer så har du kommit rätt.

Kan inte hålla med besviken kund! Går var 6e vecka till Tua & har varken släpp eller att dom är tjocka. Finns ju en orsak VARFÖR Tua alltid är fullbokad. Men jag hoppas ju att du gick tillbaka & berättade att du va missnöjd? Du verkar ju hoppa runt lite mellan olika ställen eftersom du verkar ju ha provat många ställen? Du kanske inte borde ha naglar?

Kommentera