Mitt liv är nästan för händelserikt för mitt eget bästa. Mina vänner är för roliga för att jag ska skita i dom och istället spendera kvällarna framför dumburken. Därför var jag uppe så sent igår, och det är därför jag bara fått några timmars sömn inatt, och det är därför jag har känslan av att jag har en lovikkavante i min käft idag.

 

*

 

Alice is in town. Hon är den skönaste och tokigaste tjej jag träffat på länge, och kära dagbok du ska veta att jag tycker om henne. Och i morse så kom även min gamle vän JohnJohn på besök till storstan. Hans familj kommer också från Rantajärvi och jag och JohnJohn förstår varann och kan prata som bara vi kan. Vi har fikat och pratat om kärlek och livet och konstaterat att vi nu gått och blivit ganska vuxna ändå. Lagom till påtåren på kaffet så kom Markus och gjorde oss sällskap. Vi handlade en iphone och åt lunch och skrattade, sen drack vi kaffe igen och pratade lite till. Vi hade det roligt och härligt som man bara kan ha med Markus. Sen kallade plikten som heter Arbete. Det arbetet där jag känner mig hemma och som kan vara sådär mysigt som bara mitt arbete kan vara.

 

*

 

Kära dagbok. Jag fick precis ett mess från Seppo, vargmamman samlar in flocken. Hon tycker att vi ikväll klockan sju ska samlas allihopa för att tillsammans avnjuta sommarkvällen. Jag gissar att hela gänget kommer, och såklart underbara Alice och kära JohnJohn också.

 

Kära dagbok jag är rik.

 

 

 

Skriv en kommentar

fy fan, blir ju tårögd av detta textande...puuuuuuusssss

Vad fint skrivet Zara. Har du nånsin tänkt på att skriva en bok, elle dikter? Jag tycker det är kul att läsa och du skriver på ett fint sätt.

: ) fint

Jaa, fiint, och alldeles särskilt när du skriver om dina gamla, vackra vänner hemifrån. Då sprider sig värmen och jag blir ännu gladare för att jag också är därifrån - hemhemifrån...
Och - jag bara måste "stjäla" orden - Mycket kärlek!! till dig!

Jaa, jag skulle säga att det är du som håller upp tempot i flocken.
=)

Min fina älskade vän!

ALLTSÅ Zara, vilken tur att jag känner samma sak för dig, vi e liksom på samma level :) Du e alldeles för ihana, pöss!!

Kommentera