Vi pratade om det häromdagen. Jag är beroende, men jag vet också varför.. Jag har ett så starkt minne från när jag och familjen var och hälsade på min kära moster Majja i hennes stuga i Pello. Jag var kanske fem år och minns det som om det vore igår. Solen sken så vackert och det var sommar. Moster Majja hade alltid lackade naglar och jag tyckte det var så fint. Just den här dagen så satt hon på trappan och målade sina naglar knallröda och jag tyckte hennes naglar var det finaste jag sett! Jag minns så väl att jag tänkte att när jag blir stor så ska jag ha målade naglar varje dag..

 

 

Det måste vara därför jag älskar det! Jag kan inte tänka mig att vara utan och tycker faktiskt det är ganska fult med omålade naglar. I alla fall på mig. Jag mår dåligt om jag har dåligt nagellack och vill bara hem och måla dom innan jag visar mig ute igen. Hoja snacka om grov störning man har. De flesta märken funkar och det pirrar liksom till i min kropp när jag ser att det kommit ut nya färger i butikerna. Kanske ungefär som när en knarkare ser nån drog, vilken som helst. Är man sugen så funkar allt. Jag kan inte leva utan färg på naglarna, det är ett värre beroende för mig än kaffe och cigg och allt skit. Och backup har jag alltid också, minst 4-5 lack ligger i min handväska.. just in case of...

 

Dagens färg:

 

 

Har ni något liknande beroende? (Okej, jag fattar att ni killar inte lackar naglarna), men come on. Shoot. Tell me. Är jag ensam? Vad kan ni inte leva utan?

 

Skriv en kommentar

Kul grej zara. Jag knarkar lypsyl, alltså apotekets vanliga lypsyl. räknas det?

· Svar till Karin

Det tror jag inte du är ensam om Karin! : ) Känner många med samma beroende..

47 olika barnvagnar räknas det ??

· Svar till Soppa

Hehe jag vet din samling, DEN är crazy!!

Fattar inte att jag skriver detta men okej. Jag är livrädd för att lukta svett och har med mig deo så ofta jag kan. Svårt som dude, utan handväska osv.

· Svar till Danne

Alltid bra att vara fresh Daniel : )

Jag hatar höga ljud som när man smäller ballonger och liknande och blir sjukt stressad om jag hamnar på ett ställe med för högt ljud. Därför har jag alltid en miljon öronproppar från apoteket hemma, i väskorna, jackorna, plånboken.. Fått gå till läkarn och plocka ut en rackare som fastnat en gång ha ha :) Räknas det som beroende kanske?

· Svar till Erika

Det räknas helt klart! Jag borde faktiskt börja köra på samma för jag tror mina öron börjar bli trötta, så en öronproppssamling kanske får bli mitt nästa projekt!

Kommentera