Tokigt, men så kändes gårkvällen. Alla var ju verkligen inte där men en massa folk man inte träffat på länge! Huvudakten, Treadstone, var grymt bra! Kvällens skämt var ju dock förbandet. Jag tror aldrig jag hört någon större idiot hålla i en mikrofon än sångaren i bandet, vad dom heter vet jag inte och kommer inte bemöda mig att ta reda på det ens. Han skrek ut saker som "fuck me i`m famous" hela tiden. Ööö nä tack. En dag kommer medlemmarna i bandet kanske till insikt får man hoppas. Nåväl, mycket ska man höra innan öronen trillar av : )

 

 

 

 

Annars så var feelingen på topp och folk på glatt humör! Det är ju alltid trevligt med lite musik och skratt. Idag är det Sofo-Night som gäller för min del. Ni som har kan, missa inte det, speciellt en så fin dag som idag! Passa på att strosa runt på söders härliga gator och spana in allt snyggt i butikerna, det ska jag göra!

 

Skriv en kommentar

Premiärfest?? Hälsa Stjärnan att han var fantastisk!! Och inte minst i Nirvana-tolkningarna! "Rape me", djävulskt effektfull, etsar sig fast. Mitt Tornedalshjärta svämmar över av lycka och stolthet!! Rakkauuus!!

· Svar till Ingerma

Utan att vara partisk så måste jag säga att "rape me" med Mackan LÄTT var det bästa på hela showen!!!! Håller med dig helt och hållet!

Han till hö, bara så mums! Synd att han inte var själv på bilden.

· Svar till Astrid

Nånå, dom är fina båda två!! : )

Kommentera