Arkadens krispiga nytillskott – sallader i streetstyle

Arkaden är inte bara en dynamisk shoppingdestination utan även en hotspot för den som önskar matupplevelser. Det senaste tillskottet är färgstarka Rub's Sesoned Sallads som bjuder på kreativt krispiga sallader med streetiga vibes.

Sallad kan för den inrutade verka trist – något som Rub's då rakt inte håller med om. Lokalen som flirtar med industriromantiken ger besökaren en dos urbanitet när neonskyltar och musik tar gästerna på en liten utflykt under lunchen eller shoppingrundan. Tanken är att även kontorsfolket ska få sig en uppiggande omgång i form av en positiv käftsmäll genom att besöka salladsbaren.

Menyn innehåller fyra salladsbaser som sedan matchas med ditt val av antingen grillat eller kylt protein bestående av såväl veganska alternativ som kött- eller fisk/skaldjur. Utöver sallader finner du även fyllda flatbreads som går att bygga ut till en meny efter behag och för att göra själva beställningen kan du smidigt knappa in den via Rub's egen app eller genom restaurangens pekskärm, allt för att underlätta och snabba upp processen från beställning till smakupplevelse.

Alla Rub's dressingar är helt veganska och skulle du själv vilja addera lite nice spice till din hemma-sallad eller grillanrättning kan du köpa med dig ställets egentillverkade kryddblandningar från deli-torget mitt inne i lokalen.