Scandic Göteborg Central

inga betyg
Hotell
Hemsida
Instagram
Scandic Göteborg Central
inga betyg
Hemsida
Instagram

Ett stenkast från Göteborgs centralstation hittar du Scandic Göteborg Central, ett av stadens största hotell. Utöver 451 hotellrum i skandinavisk stil erbjuds bland annat stora mötesrum, sociala bar- och restaurangytor samt en grönskande terrass med utsikt över älven och hamnen. Från hotellet är det gångavstånd till bland annat Nordstan och Avenyn.

Scandic Göteborg Central är platsen för såväl de stora konferenserna och evenemangen, som för weekendresenärer och andra hotellgäster. Hotellets centrala läge är perfekt för den som vill ha nära till Göteborgs centrala utbud av shopping och krogliv. Hotellets generösa volym ger ett mäktigt intryck. Här finns gott om ytor och olika avdelningar vare sig du föredrar att hänga i baren eller på gymmet.

Food Bar
I den stora entrén hittar du hotellets Food Bar och café, som tillsammans skapar ett gränslöst vardagsrum. Här samsas fåtöljer, coworking-bord och en pulserande bar och restaurang. I Food Bar kan vänner och familjer stanna till för att äta klassiska favoriter som pasta eller pizza, ta en drink eller mötas upp över en aw.

Café
I den arbetsvänliga cafédelen, som angränsar till Food Bar, serveras fika och hälsosamma lunchrätter med fokus på hållbara råvaror och svinnsmarta alternativ. I utbudet finns allt från bowls och wraps till juicer, smoothies, bakverk och kaffe. Det går även att slå sig ner utomhus när vädret tillåter.

Above
Högst upp, på fjortonde våningen, huserar takbaren Above som hämtar influenser från Miami och Karibien. Här kan man dricka drinkar och äta smårätter med utsikt över älven, och mingla på den grönskande takterrassen ovanför stadens puls.

Konferens
Scandic Göteborg Central satsar även stort på sina konferensmöjligheter. Här finns mötesrum med sex meter i takhöjd och plats för 1000 gäster, men även mindre lösningar för den som vill hålla en liten eller lagom stor föreläsning eller kick off.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Scandic Göteborg Central Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Scandic Göteborg Central

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 sep. 2022