Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bar La Lune

4,0
4 betyg
Redigera Bar La Lune
Bar La Lune

Sommelieren Oskar Ahlvin är välkänd i Göteborgs krogvärld. Bar La Lune är hans enmansprojekt där han helhjärtat ägnar sig åt sin stora passion - ekologiska och biodynamiska viner. På 24 kvadrat i Vasastan har han byggt upp ett eget litet vin-universum där målet är att folk ska trivas. Till vinet serveras smårätter, men vad som hälls upp i glasen är helt klart huvudfokus på La Lune.

Se även Angeli

Användarbilder på Bar La Lune Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bar La Lune av Josefin J.
  • Bild från Bar La Lune av Susanna Y.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 jul 2021

Otroligt mysig vinbar! Så härlig miljö, man har verkligen lyckats med den franska känslan. Kul meny, man blir sugen på alla smårätter. Vi hade dock bord på en annan restaurang så nöjde oss med två snacks men allas mat såg så go... Visa hela »

25 aug 2020

Snyggt, mysigt, genuint i fransk stil med fantastiskt matchande menyer med hög klass. Vi åt en liten meny med råd om vin och fick en fantastisk kombination. Skön stämning bortom trafiken utomhus denna sköna sommarkväll i Juli.

28 dec 2018

Riktigt bra vinbar, massa spännande viner där mycket var nytt för mig, bra mat och det märks att yrkeskunnandet är stort. När jag besökte Bar La Lune fylldes den lilla baren snabbt upp och känslan var som att vara på en hemmafest, i begreppets mest posit... Visa hela »

24 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.