Bar La Lune

4,3
8 betyg
Vinbar
Hemsida
Instagram
Bar La Lune
4,3
8 betyg
Hemsida
Instagram

Sommelieren Oskar Ahlvin är välkänd i Göteborgs krogvärld. Bar La Lune är hans enmansprojekt där han helhjärtat ägnar sig åt sin stora passion - ekologiska och biodynamiska viner. På 24 kvadrat i Vasastan har han byggt upp ett eget litet vin-universum där målet är att folk ska trivas. Till vinet serveras smårätter, men vad som hälls upp i glasen är helt klart huvudfokus på La Lune.

Föreslå ändringar

Recensioner av Bar La Lune

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jan. 2023

Man ska ha tur om man får ett bord! Vi hade tur och jag är så glad. Ett riktigt kryp in med hög ljudnivå och dofterna och surret tar dig till Frankrike. Väldigt goda viner, god mat och verkligen ett mysigt ställe att umgås på med nära och kä... Visa hela »

Listad i: Anna-Gbg
7 aug. 2022

Gott! Riktigt god mat. Hänget i köksbaren otroligt trevlig.
Riktigt trevligt ställe. Hamnade här för att det är så omtalat och vi ångrar oss inte att vi tog vår lördagkväll här.
Boka bord verkar vara ett säkert kort då... Visa hela »

31 juli 2021

Otroligt mysig vinbar! Så härlig miljö, man har verkligen lyckats med den franska känslan. Kul meny, man blir sugen på alla smårätter. Vi hade dock bord på en annan restaurang så nöjde oss med två snacks men allas mat såg så go... Visa hela »

11 mars 2023

Riktigt cool vinbar, liten och genuin. Grymt vinutbud och riktigt kunnig personal.

25 aug. 2020

Snyggt, mysigt, genuint i fransk stil med fantastiskt matchande menyer med hög klass. Vi åt en liten meny med råd om vin och fick en fantastisk kombination. Skön stämning bortom trafiken utomhus denna sköna sommarkväll i Juli.

8 feb. 2022

Jättegott, urmysigt och så kompetent personal!

28 dec. 2018

Riktigt bra vinbar, massa spännande viner där mycket var nytt för mig, bra mat och det märks att yrkeskunnandet är stort. När jag besökte Bar La Lune fylldes den lilla baren snabbt upp och känslan var som att vara på en hemmafest, i begreppets mest posit... Visa hela »

24 okt. 2021